Öncelikle sınava giren tüm öğrencilere çok başarılar dileriz. Umarız başarılı olmuşlardır. Milli eğitim Bakanlığının yaptığı teog yerleştirme takvimine uyulmuş ve bugün liselerin kontenjanları ilan edildi. Herkes şuan çok heyecanlı ve içinde her öğrencinin hangi liseye gideceği hakkında biraz tedirgin. Benim kardeşimde TEOG sınavına girdi. Ondan biliyorum çok tedirgin endişeli. Hatta korkuyor bile . Ya yerleşemezsem diyor. Ama inşallah hem kardeşim hemde sizler umarız istediğiniz liseye gidebilirsiniz. Bugün açıklanan liselerin kontenjan tablolarını siz değerli öğrencilerimiz için paylaştık. Bu yıl ilk defa böyle bir uygulama yapıldığı için öğrencilere tercihlerin nasıl yapılacağı hakkında bildiğiniz bilgileri verirseniz eğer gerçekten çok iyi olur. Tüm detaylı bilgiler aşağıda yer alıyor. TEkrardan söylüyorum herşeyi hayırlısı olsun ve inşallah iyi bir liseye yerleşirsiniz. Lise taban puanlarıda yükselir diyorlarmış kardeşimin öğretmenleri . Sizler ne diyorsunuz ? Yükselir mi düşer mi 

TEOG tercihleri için okul kontenjanları bugün açıklanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklanacak olan TEOG lise kontenjanları için yerleştirmeye esas puanlar ise 7 Temmuz’da açıklanacak. 2014 TEOG lise kontenjanları açıklandığında bu sayfada olacak..

Teog lise kontenjanları, TEOG okul kontenjanları ve okulların pan durumu mebpersonelleri.com’da

Liselere yerleştirme puanları ise 7 Temmuz’da duyurulacak.

Yaklaşık 1 milyon 200 bin 8’inci sınıf öğrencinin TEOG kapsamında girdikleri yazılıların karne notları e-okul üzerinden açıklandı. Öğrenciler, 100 üzerinden hesaplanan puanlara 16-20 Haziran arasında itiraz edebilecekler. Öğrencilerin liselere yerleştirme puanları ise 7 Temmuz’da duyurulacak. Ardından 31 Temmuz-8 Ağustos arasında lise tercihleri alınacak. Yerleştirme sonuçları ve kesin kayıtlar 22 Ağustos’ta başlayıp, 15 Eylül’e kadar devam edecek.

Okul Lise Kontenjanları Yayınlandı Tıklayınız


TEOG Lise Okul Kontenjanları ve Tercihleri Hakkında Yorumlarınızı ve Sorularınızı Aşağıdaki yorum Kısmından Hemen Yazabilirsiniz.