Maraşta Haber
Maraşta Haber

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Ödeme İşlemi son ödeme tarihi ?

2014 Motorlu Taşıtlar Vergisinin (MTV) ikinci taksitinin ödeme süresi 31 Temmuz’da sona erecektir. Bilindiği üzere, 2014 yılına ait Motorlu Taşıtlar Vergisinin 2. taksiti 31 Temmuz 2014 Perşembe günü akşamına kadar ödenmesi gerekmektedir. Motorlu Taşıt Vergisi borcunuzu nasıl öğrenebilrsiniz Plaka numaranızla Borç Öğrenme ve ödeme bilgisi Plaka ile MTV borç sorgula sitemiz medya365’ten öğrenebilrsiniz. 2014 Temmuz […]

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Ödeme İşlemi son ödeme tarihi ?

31 Temmuz 2014 - 18:18A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

2014 Motorlu Taşıtlar Vergisinin (MTV) ikinci taksitinin ödeme süresi 31 Temmuz’da sona erecektir. Bilindiği üzere, 2014 yılına ait Motorlu Taşıtlar Vergisinin 2. taksiti 31 Temmuz 2014 Perşembe günü akşamına kadar ödenmesi gerekmektedir.

Motorlu Taşıt Vergisi borcunuzu nasıl öğrenebilrsiniz Plaka numaranızla Borç Öğrenme ve ödeme bilgisi Plaka ile MTV borç sorgula sitemiz medya365’ten öğrenebilrsiniz.

2014 Temmuz ayına girmemizle beraber motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) ikinci taksit ödemeleri de başladı. MTV her yıl Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere iki eşit taksitte ödeniyor.

Bankalar da MTV’yi internet üzerinden ödemek isteyenlere kredi kartına taksit fırsatı sunuyorlar. Yani devletin yapmış olduğu iki taksite, bankalar da ek taksit tanımlamış oluyorlar.

MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİNİ ÖDEMEK İÇİN TIKLAYIN!

İşte Temmız 2014 motorlu taşıtlar vergisi kredi kartına taksitle ödeme imkanı sunan kampanyalar:

İş Bankası Maximum Kart’la MTV 3 taksit

www.isbank.com.tr ‘de İnternet Şubesi üzerinden yapılacak ödemelerde İş Bankası Maximum Kart müşterilerine hem tek çekim hem de taksitli ödeme seçeneği sunuluyor. MTV ödemesinin taksitli olarak yapılması durumunda ise 200 TL ve üzeri işlemlerde 3 taksitfırsatı sunuluyor.

www.isbank.com.tr’de İnternet Şubesi üzerinden yapılacak ödemelerde İş Bankası Maximum Kart müşterilerine hem tek çekim hem de taksitli ödeme seçeneği sunuluyor. MTV ödemesinin taksitli olarak yapılması durumunda ise 200 TL ve üzeri işlemlerde 3 taksit fırsatı var.

Bonus’a MTV 3 taksit

31 Temmuz 2014 tarihine kadar Bonus ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr’den, Garanti internet şubesinden, Garanti cep şubesinden ya da 444 0 333′den yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 3 taksit fırsatı sunuluyor.

Kampanyadan Garanti Bonuslar, Money Bonus, Flexi, Miles&Smiles kredi kartları, American Express Card, Bonus American Express, Bonus Business, Miles&Smiles Business, Filo Card, EASY, American Express Business sahipleri faydalanabiliyor. Kampanyaya Şeker Bonus, ING Bonus, Burgan Bonus, ABank Bonus ve Tekstilbank Bonus da dahil.

www.gib.gov.tr’den ödemeler 3 taksitle yapılıyor. Garanti internet şube, Garanti cep şube ve 444 0 333′ten yapılan ödemelerde ise tek ödeme, 2 taksit ve 3 taksit seçenekleri bulunuyor.

Worldcard’a MTV 3 taksit

31 Temmuz 2014′e kadar arasında www.gib.gov.tr, www.yapikredi.com.tr, www.worldcard.com.tr adresinden ve Yapı Kredi İnternet Şubesi’nden Worldcard ile yapılacak olan 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergi ödemelerine 3 taksit uygulanıyor.

Anadolubank ve Albaraka Worldcard’lar kampanyadan faydalanabiliyor. TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar kampanyaya dahil değil.

Kampanyaya katılmak istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı’ndan taleplerini ilettikleri takdirde 3 taksit uygulanmıyor.

Akbank kartlarına MTV’de 3 taksit fırsatı

31 Temmuz 2014 tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni Akbank kredi kartları ile ödeyenler, 500 TL ve üzeri işlemlerde 3 taksit fırsatından yararlanıyor.

Yapılan 500 TL ve üzeri kredi kartı ödemeleri peşin olarak gerçekleşecek olup, kredi kartına taksitli olarak yansıyor. Taksitli işlemlere vade farkı yansıtılmıyor.

MTV ödemeleri Akbank Direkt İnternet, Akbank Direkt Mobil, Akbank ATM’leri, Akbank Telefon Şubesi, Akbank Şubeleri veya www.gib.gov.tr üzerinden yapılabiliyor.

Kampanyadan Axess, Axess Business, Wings, Wings Business, Fish, Free, Bank’O Card Axess sahipleri faydalanabiliyor.

Finansbank kredi kartlarına MTV’de 4 taksit fırsatı

31 Temmuz 2014 tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini Finansbank kredi kartları ile www.vergikolay.com.tr, www.gib.gov.tr, www.finansbank.com.tr ve Finansbank Şubeleri üzerinden yapan müşteriler, 50.000 TL’ye kadar 3 taksit fırsatından yararlanıyor.

Bir müşteri kampanya kapsamında ek kartlar dahil Finansbank kredi kartlarıyla en fazla 50.000 TL’lik taksitli ödeme gerçekleştirebiliyor.

50.000 TL’yi aşan ödemeler tek çekim olarak gerçekleştiriliyor. Kampanyaya bireysel ve ticari banka kartları dahil değil.

Denizbank kredi kartlarına MTV 6 taksit

31 Temmuz 2014 tarihine kadar MTV ödemelerini DenizBank Şubeleri’nden, AçıkDeniz İnternet Bankacılığı, 4440800 veya www.gib.gov.tr’den DenizBank kredi kartı ile yapanlara 6 taksit fırsatı sunuluyor. Kampanyaya sanal Bonus Card’lar da dahil.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
23 Nisan 2017 Pazar  – Dolar, Euro, Altın Fiyatları, Altın Fiyatı 23 Nisan 2017 Pazar – Dolar, Euro...

Bugün 23 Nisan 2017 Pazar günü, Serbest piyasa ve bankalardaki en güncel döviz verileri, serbest piyasadaki altın fiyatları, borsa hiss...

14 Mart 2016 Pazartesi Döviz Kurları – Dolar, Euro, Altın Fiyatları, Altın Fiyatı 14 Mart 2016 Pazartesi Döviz Kurları ...

Bugün 14 Mart 2016 Pazartesi günü, Serbest piyasa ve bankalardaki en güncel döviz verileri, serbest piyasadaki altın fiyatları, borsa h...

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Taban Puanları – 2015 Tercih Kılavuzu osym.gov.tr Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Taban ...

Maraşta Haber ekibi olarak siz değerli öğrenci arkadaşlarımız için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından osym.gov.tr&#...

Bahçe Tarımı Bölümü Taban Puanları – 2015 Tercih Kılavuzu osym.gov.tr Bahçe Tarımı Bölümü Taban Puanları ̵...

Maraşta Haber ekibi olarak siz değerli öğrenci arkadaşlarımız için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından osym.gov.tr&#...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ