Maraşta Haber
Maraşta Haber

Doping İnternete Geçene Appscomm Akıllı Saat Hediye!

Doping’ten sana hem akıllı hem de güzel mi güzel bir kampanya var! 16 Mbps’e kadar sınırsız Doping İnternet alana Appscomm’un yeni ürünlerinden biri olan P5 Akıllı Saat hediye! Facebook ve Twitter gibi en popüler sosyal ağlardan gelen bildirimleri bilgisayar, telefon ya da tablet kullanmadan saatinden görebileceğin, Spor saati olarak da işlev gören, kalori ölçer ve […]

Doping İnternete Geçene Appscomm Akıllı Saat Hediye!

12 Ağustos 2014 - 1:11A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Doping’ten sana hem akıllı hem de güzel mi güzel bir kampanya var! 16 Mbps’e kadar sınırsız Doping İnternet alana Appscomm’un yeni ürünlerinden biri olan P5 Akıllı Saat hediye!

Facebook ve Twitter gibi en popüler sosyal ağlardan gelen bildirimleri bilgisayar, telefon ya da tablet kullanmadan saatinden görebileceğin, Spor saati olarak da işlev gören, kalori ölçer ve adım sayar gibi yepyeni sensörlere sahip, Telefon konuşmalarını ister kulaklıkla ister dış ortam sesiyle yapabileceğin, Günlük alarmıyla sabahları seni uyandırma görevini zevkle üstlenen, Gmail’ine düşen mailleri anında sana haber veren, Dokunmatik ekranıyla SMS de gönderebileceğin, Pek afili, pek şık siyah P5 Akıllı Saat, 16 Mbps’e kadar sınırsız Doping İnternet’in yanında hediye!

FA7CFCB5F82708AF3DA100195EB93B6A

  • Fiyatlarımıza KDV ve ÖİV dahildir.
  • Kampanya 4 Ağustos 2014 – 5 Eylül 2014 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyalı fiyatlar 24 ay abonelik sözü verilmesi durumunda geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında piyasa değeri 269 TL değerinde olan Appscom Akıllı Saat P5 hediye olarak verilmektedir. Ürün, hizmet başlangıcından 15 gün sonra gönderilecektir.
  • Kampanya kapsamında bir kişi yalnız bir adet akıllı saat alabilmektedir.
  • Kampanya, başka cihaz kampanyaları ile birleştirilemez.
  • Kampanya kapsamında 36TL değerindeki internet bağlantı ücreti ilk 12 ay eşit taksitler ile fatuaraya yansıtılır.
  • Tarifelerde belirtilen hızlar, hizmetin alınacağı noktadaki altyapıya göre değişebilir ve alt yapının desteklediği en yüksek hızda hizmet sağlanmaktadır.
  • Adil Kullanım Politikası Uygulaması gereğince, ay içinde tarifelerde belirtilen Adil Kullanım Noktası’nın (AKN) aşılması durumunda, kullanım hızı en fazla 3 Mbps ile sınırlandırılacak ve dönem sonunda normal hızına dönecektir. Millenicom’dan temin edilen modemlerde Millenicom cihazın ayıbından garanti süresince sorumludur. Usule ilişkin hususlar hakkında Abonelik Sözleşmesi’ndeki hükümler geçerlidir.
  • Abonenin Millenicom’dan temin etmediği modemlerde oluşan arıza ve modem kaynaklı bağlantı sorunları için Millenicom sorumlu değildir. Kampanya dahilinde verilen üründe abonenin kullanımından kaynaklanan arızalardan Doping İnternet sorumlu değildir.
  • Arıza oluşması durumunda veya ürün ile ilgili talep ve şikayetlerde ürünün yetkili teknik servisleri tarafından ürün ile ilgili garanti kapsamı dahilindeki işlemler yapılacaktır. Arıza durumunda ve ürün ile ilgili talep ve şikayetlerde abone tarafından irtibata geçilmesi gereken kurum, cihazın garanti belgesinde bildirilmiştir. Aboneliğinin taahhüt süresi dolmadan herhangi bir sebeple, abone tarafından yahut aboneden kaynaklanan bir nedenle Millenicom tarafından feshedilmesi halinde, fesih tarihine kadar kampanya kapsamında faydalanılmış olan indirim ve hediye tutarları ile varsa cihazların kalan taksitleri abonenin son faturasına eklenecektir, ancak taahhüt sonuna kadar aboneden tahsil edileceği belirtilen ve henüz tahakkuk etmemiş ücretlerin toplamı olan tutar daha düşük ise sadece bu tutar faturaya yansıyacaktır.
  • Millenicom’dan temin edilen modemler için; aboneye bulunduğu adreste herhangi bir neden ile hizmet verilememesi durumunda abone kendisine teslim edilmiş olan modem’i en geç 7 gün içerisinde, hasarsız ve çalışır durumda, Aras Kargo aracılığı ile Millenicom’a iade etmeyi ve veya kullanıcı hatası ile arızalanan modemler için bedelini Millenicom’a ödemeyi kabul eder. Modemin gönderimi abonenin sorumluluğundadır. Modemin zamanında ulaşmaması, fiziksel olarak hasarlı olması durumunda Millenicom toplam modem bedelini tahsil etme hakkına sahiptir. Usule ilişkin hususlar hakkında Abonelik Sözleşmesi’ndeki hükümler geçerlidir.
  • Abonelik süresi boyunca bu kampanyadan aylık tutarı daha düşük olan bir internet kampanyasına geçişte bir önceki tarifeden gelen toplam tarife fark ücreti bir sonraki faturaya yansıtılır.
  • Statik IP ücreti, vergiler dahil olmak üzere aylık 9 TL’dir.
  • Kampanya modem stokları ile sınırlıdır.
  • Millenicom, kampanya kapsamındaki Akıllı Saat – marka ve modelinde; modem markası ve taahhüt kapsamı dışında kalan ücretlerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Kampanya stoklarla sınırlıdır. Stoklarda Ürün’ün tükenmesi nedeniyle talebinin karşılanmamasından dolayı Millenicom hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Doping abonesi; akıllı saat teslimatı sırasında ürünün sağlam ve belirtilen özelliklerde teslim edilip edilmediğini kontrol etmekle yükümlüdür.
  • Abone olunan paket ve kampanyalarla ilgili doğacak damga vergisi bir defaya mahsus ilk faturaya yansıtılır.

Kampanya kapsamında gönderilecek Appscomm P5 Akıllı Saat nedir, özellikleri nelerdir?

Kampanya kapsamında Appscomm P5 Akıllı Saat hediyedir.

  • Facebook ve Twitter gibi en popüler sosyal ağlardan gelen bildirimleri bilgisayar, telefon ya da tablet kullanmadan saatinden görebileceğin,
  • Spor saati olarak da işlev gören, kalori ölçer ve adım sayar gibi yepyeni sensörlere sahip,
  • Telefon konuşmalarını ister kulaklıkla ister dış ortam sesiyle yapabileceğin,
  • Günlük alarmıyla sabahları seni uyandırma görevini zevkle üstlenen,
  • Gmail’ine düşen mailleri anında sana haber veren,
  • Dokunmatik ekranıyla SMS de gönderebileceğin,

Pek afili, pek şık siyah P5 Akıllı Saat, 16 Mbps’e kadar sınırsız Doping İnternet’in yanında hediye!

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
23 Nisan 2017 Pazar  – Dolar, Euro, Altın Fiyatları, Altın Fiyatı 23 Nisan 2017 Pazar – Dolar, Euro...

Bugün 23 Nisan 2017 Pazar günü, Serbest piyasa ve bankalardaki en güncel döviz verileri, serbest piyasadaki altın fiyatları, borsa hiss...

14 Mart 2016 Pazartesi Döviz Kurları – Dolar, Euro, Altın Fiyatları, Altın Fiyatı 14 Mart 2016 Pazartesi Döviz Kurları ...

Bugün 14 Mart 2016 Pazartesi günü, Serbest piyasa ve bankalardaki en güncel döviz verileri, serbest piyasadaki altın fiyatları, borsa h...

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Taban Puanları – 2015 Tercih Kılavuzu osym.gov.tr Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Taban ...

Maraşta Haber ekibi olarak siz değerli öğrenci arkadaşlarımız için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından osym.gov.tr&#...

Bahçe Tarımı Bölümü Taban Puanları – 2015 Tercih Kılavuzu osym.gov.tr Bahçe Tarımı Bölümü Taban Puanları ̵...

Maraşta Haber ekibi olarak siz değerli öğrenci arkadaşlarımız için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından osym.gov.tr&#...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı Muhtar Ali Engizek Kollar...

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi sonucunda Kahramanmaraş...

Kahramanmaraş’ta “Oyun Yoluyla Öğrenme Eğitimleri” gerçekleştirildı. Kahramanmaraş’ta &#...

Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Pr...

Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ