Yüzbinlerce kullanıcısı olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp Messenger’da kimi kullanıcılar bellek yetersiz sorunuyla karşılaştı. Peki Bellek yetersiz hatasının çözümü ne ? Nasıl düzelir ?

Platformlar arası mesajlaşma uygulaması Whatsapp için geçtiğimiz hafta yayınlanan güncelleme yeni bir sorunu beraberinde getirdi.  Kimi kullanıcılarda ortaya çıkan bellek hatası sebebiyle uygulama kullanılmaz hale geldi. Uygulamada içerik gönderimi esnasında kullanıcıların karşısına ” Başarısız oldu. Bellek yetersiz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz” uyarısı çıkıyor. Telefon hafızasındaki birkaç fotoğrafın silinmesiyle uygulamada anlık düzelmeler görülse de, sorun pek çok kullanıcının canını sıkmayı sürdürüyor.

“BELLEK YETERSİZ”

Defalarca aynı işlemi deneyen binlerce kullanıcının karşısına “Başarısız oldu. Bellek yetersiz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz” uyarısı çıkıyor. Telefon hafızasından bir kaç fotoğraf sildikten sonra tekrar deneyen kullanıcılar anlık düzelme olduğunu gördü. Fakat hata için kalıcı bir çözüm yolu bulunamadı.

WhatsApp bellek hatası, karşı tarafa; video ve ses gönderimi sırasında daha çok görülüyor. Google Play üzerinden sorunu dile getiren kullanıcılara şirketten henüz bir açıklama yapılmış değil.

ANDROID HATASI

Android kullanıcılarında sıklıkla görülen hata, karşı tarafa görüntü, ses ve videogönderiminde daha çok karşımıza çıkıyor. Mesajlaşma sırasında hata vermeyen WhatsApp son güncellemeden sonra bir çok şikayet aldı. Google Play Store’da karşılaştıkları sorunları dile getiren kullanıcılar, hataların düzeltildiği bir güncelleme bekliyor.