Gelişen teknoloji dünyasında yeni yazılımları üzerinde durmaksızın çalışmalar yapan Adobe, Photoshop Touch adlı mobil fotoğraf düzenleme uygulamasını yayından kaldırıyor. Kaldırılma nedeniyse fazlasıyla şaşırtıcı !

Creative Cloud alt yapısıyla daha iyi hizmetler vermek için çalışamalar yapan Adobe, mobil cihazlar için uygulama marketlerinde bulundurduğu ücretli olarak yayınlanan Adobe Photoshop Touch fotoğraf düzenleme uygulaması yayından kalkıyor.

28 Mayıs’a kadar Android, iOS ve Windows Phone için uygulama marketlerinde yer alacak Photoshop Touch, bu tarihten itibaren yayında olmayacak. Yayından kaldırılacak olan uygulamanın yerine yeni yapılacak olan uygulamanın 2015 sonunda yayında ilk bilgiler arasında görünüyor.

Adobe, yayından kaldıracağı Photoshop Touch uygulamasından sonra Project Rigel adı verilen Creative Cloud kullanıcılarına özel bir fotoğraf düzenleme uygulaması sunacak.

Çıkması beklenen yeni uygulama hakkında henüz bir bilgi yok. Ancak hem genel kullanıcılar için hem de profesyonel fotoğraf sanatçılarına hitap edecek olan uygulamada gelişmiş fotoğraf düzenleme ve rötuş özellikleri sunulması bekleniyor.