Maraşta Haber
Maraşta Haber

Galatasaray’ın Burak Yılmaz kararı

Spor Toto Süper Lig’de en yakın rakibi Fenerbahçe’nin önünde 4 puan farkla liderlik koltuğunda oturan, Devler Ligi’nde de çeyrek finalde R.Madrid ile son dört için kapışacak olan Galatasaray’da bu sezon Burak Yılmaz’ın sergilediği performans parmak ısırtıyor. Lig’de 16, Devler Ligi’nde de 8 gole imza atan Burak Yılmaz, Galatasaray‘a geldikten sonra 6 ayda transfer borsasındaki değerini 4’e katladı […]

Galatasaray’ın Burak Yılmaz kararı

20 Mart 2013 - 18:07A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Spor Toto Süper Lig’de en yakın rakibi Fenerbahçe’nin önünde 4 puan farkla liderlik koltuğunda oturan, Devler Ligi’nde de çeyrek finalde R.Madrid ile son dört için kapışacak olan Galatasaray’da bu sezon Burak Yılmaz’ın sergilediği performans parmak ısırtıyor.

Lig’de 16, Devler Ligi’nde de 8 gole imza atan Burak YılmazGalatasaray‘a geldikten sonra 6 ayda transfer borsasındaki değerini 4’e katladı ve 20 milyon Euro‘ya çıkardı. Sezon başında Trabzonspor’dan 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında sarı kırmızılı formayı sırtına geçirdi, tavan yaptı.

Galatasaray’ın, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye’de rakip filelere attığı 60 golün, 30’un da imzası bulunan Burak Yılmaz’a ise şimdiden 3 talip çıktı. Toplam 24 gol ve 6 asistlik başarılı bir istatistiğe sahip olan Burak Yılmaz, Galatasaray’ın bu sezon kaydettiği gollerin yüzde 50’sinde tek başına pay sahibi oldu. Manchester United, Napoli ve A.Madrid Kulübü, milli yıldızı sıkı takibe aldı.

YÖNETİM KAPILARI KAPATMIŞ DURUMDA
Avrupa’nın önde gelen bu üç kulübü, G.Saray’ın göz kamaştıran yıldızının sergilediği performans sonrası peşine düştü. Özellikle Şampiyonlar Ligi maçları bu sezon Burak Yılmaz’ı bambaşka bir vitrine çıkardı. Burak’ın taliplerinin sezon sonuna kadar artmasına kesin gözle bakılıyor. G.Saray Yönetimi ise kelimenin tek anlamı ile tekliflere olumsuz bakıyor. Burak için sarı kırmızılı yönetim kapıyı kapatmış durumda.

Galatasaray’a transfer olduğunda birçok kişi Drogba için “Takımın dengesi ve oyuncuların morali bozulacak mı?” diye düşünmüştü. Bunu aksine Burak Yılmaz, dünyaca ünlü golcü ile futbolunu daha da geliştirdi.Burak, birçok konuda da Drogba’dan fikir alıyor.

“YILDIZLAR GELİYOR, BURAK NİYE GİTSİN?”
Galatasaray CEO’su Lutfi Arıboğan, Burak’ın çok değerli bir oyuncuları olduğunu söyledi. Hürriyet’e konuşan Arıboğan, “Onun değerini bildiğimiz için kendisini kadromuza kattık. Biz G.Saray olarak Burak’ı satmayı düşünmüyoruz. Drogba, Sneijder ve birçok dünya yıldızı bizim formamızı giyiyor ve bize gelmek istiyorsa Burak niye gitsin ki? Biz Burak’ı gelecekteki büyük hedeflerimiz için aldık” dedi.

BURAK İÇİN ÖNCE ANNESİ
Son 8 resmi maçta 9 gol atma başarısı gösteren ve gözünü hem Türkiye hem de Avrupa’da krallığa diken Burak Yılmaz’ın başarısının arkasında düzgün bir yaşam tarzını benimsemesi de var. Florya’da yalnız yaşayan Burak Yılmaz, annesini yanından ayırmıyor. Belgin Yılmaz, oğlu ile birlikte onun başarısında büyük paya sahip. Kendisine bakan annesi Belgin Hanım’ın yanısıra Burak’ın takım içinde ise en iyi anlaştığı isim Selçuk İnan. Trabzonspor’dan beri birlikte olan ikili, Galatasaray’da da çok iyi bir uyum gösteriyor.

MENAJERLER YORUMLADI

Ahmet BULUT
“Bana göre 27-28 yaşındaki bir futbolcu için 15 milyon Euro iyi bir rakam. Ancak Burak’ın asıl fiyatını, kendisini isteyen kulüpler belirler. Yani Burak’ın taliplerine göre belki de gelen tekliflerle fiyatı 30 milyon Euro’ya da çıkabilir.”

Ceylan CALIŞKAN
“Burak’ın, Şampiyonlar Ligi’nde bundan sonra göstereceği performans çok önemli. Türkiye Ligi’nde 50 gol atsa dahi bunun çok önemi yok. Burak’ın transfer piyasası giderek yükseliyor. Bana göre Burak ayarında bir oyuncunun değeri 20 milyon Euro olur.”

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gökşen’i Ziyaret Etti. Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim...

    2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Adana ve Kırşehir’de düzenlenen GÜREŞ GENÇLER A-B ERKEK GRUP Müsabakalarında ilimize şampiyonluk geti...

Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kategoride İl Şampiyonu oldu Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kate...

Kahramanmaraş Ökkaş Gümüşer ortaokulu’nda yıldız erkekler hentbol takımı, küçük erkekler hentbol takımı, yıldız kızlar hentbol ta...

Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023 Voleybol Turnuva Şampiyonları    Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023...

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlendiği Liselerarası 100. Yıl EXPO 2023 Voley...

Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yarı Finalinde Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi 2022 -2023 Hentbol müsabakalarına katılan Kahramanmaraş’ın ALTIN KIZLARI oynamış...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ