Maraşta Haber
Maraşta Haber

Fatih Terim “Başkan’dan Kaka’yı İstedim”

Fatih Terim, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’dan Kaka’yı istediğini söyledi.   Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Başkan Ünal Aysal’ın Diego ve Sneijder’ı önerdiğini kendisinin ise Kaka’yı istediğini söyledi. Terim, takımının 3-1 kazandığı Sivasspor karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplantısında transfere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Braga karşılaşmasından sonra lige konsantre olmanın zor olduğunu […]

Fatih Terim “Başkan’dan Kaka’yı İstedim”

09 Aralık 2012 - 9:50A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Fatih Terim, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’dan Kaka’yı istediğini söyledi.

 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Başkan Ünal Aysal’ın Diego ve Sneijder’ı önerdiğini kendisinin ise Kaka’yı istediğini söyledi.

Terim, takımının 3-1 kazandığı Sivasspor karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplantısında transfere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Braga karşılaşmasından sonra lige konsantre olmanın zor olduğunu belirterek, “Lider kalmak, Sivas gibi bir deplasmandan 3 puan almak önemliydi. Bütün dezavantajları avantaja çeviriyor futbolcularımız. Galatasaray bugün deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadı” dedi.

Galatasaray’ın 3-1 kazandığı karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Fatih Terim, önemli bir Braga maçından sonra Türkiye Ligi’ne tekrardan konsantre olmanın kolay olmadığını belirterek, “Özellikle Sivas gibi dışarıda da, evinde de çok etkili olan rakip karşısında oynamak kolay değil. Oyuncularım bunu başardı. İstekli oynadılar, coşkulu oynadılar. Her şeyden önemlisi konsantre oynadılar. İnanılmaz bir mücadele gösterdiler. Bugünün başaktörleri onlar. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Sivasspor’a da bir teşekkür borcumuz var.

Bizi çok iyi misafir etti, ağırladılar. Lider kalmak, Sivas gibi bir deplasmandan 3 puan almak önemliydi. Hakikaten her takıma her şeyi yapabilecek kapasitede bir Sivasspor var. Bütün dezavantajları avantaja çeviren bir anlayış var oyuncularımızda. Ciddiyet, profesyonellik, istek, konsantre bu maç için çok geçerliydi. Bu tip hedef maçlardan sonra Türkiye Ligi’ne konsantre olmak çok zor. Önce veya sonrasında puan kaybettik. Oyuncularımı bu maç için tebrik ediyorum. Galatasaray bugün deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadı. Deplasmanda 3 gol atmak kolay değil Sivas’a. Her zaman hazır olan oyuncularıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“KAKA’YI İSTEDİM”

Gazetecilerin, “Sivasspor’dan takip ettiğiniz bir oyuncu var mı” sorusuna ise Terim, transfer söylentilerinin başladığını dile getirerek, şu an herhangi bir transferin söz konusu olmadığını söyledi. Terim, “Diego ve Sneijder ile ilgili transfer söylentileri çıktı. Ancak ben başkanımıza bu isimleri değil, Kaka’yı istediğimi söyledim. Bunun dışında bir isim söylemedim” ifadesini kullandı.

Galatasaray’ın kalecisi Ufuk da, “Kazandığımız için gerçekten çok mutluyuz. Sivasspor bu ligin iyi ekiplerinden birisi. erken bulduğumuz golde bize yardımcı oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Dün Beşiktaş liderliği bizden almıştı, tekrar geri aldık. Sezon sonuna kadar da liderlik bizde kalır” dedi.

Yekta ise, “Bizim için zor bir maçtı. Çok uzun bir yolculuk ile buraya geldik. Çok yorgun geldik buraya. Mutlu bir şekilde geri dönüyoruz. İlk dakikada golü bulmamıza rağmen çok çabuk yedik golü. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. İki deplasman maçından da galibiyet aldık. Bir kupa maçı var ondan sonrada Fenerbahçe maçına hazırlanacağız” şeklinde konuştu.

SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇALIMBAY: “HAK ETTİĞİMİZ SONUCU ALAMADIK”

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise, maçın 43’üncü saniyesinde gol yemelerinin inanılacak bir şey olmadığını belirterek, “Maça kötü bir gol yiyerek başladık, ama maçtan hiç kopmadık. Gerçekten iyi oynadık, golü de bulduk. İstediğimiz gibi oynuyorduk, maalesef son paslarda başarılı olamadık. Geçen hafta yediğimiz gollerin benzerlerini yedik. Çok iyi oynarken 2’nci golü yedik. Beklemediğimiz anda goller yedik. Hak ettiğimiz sonucu maçtan alamadık. En büyük suç kendimizde. Girdiğiniz pozisyonları değerlendiremezsen, hatalı goller yersen kaçınılmaz son olur. Karşındaki takım Galatasaray. Çok tecrübeli çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Ama bugün maçtan önce yaptığımız toplantılarda nelere dikkat etmemizi söylediysek, onlardan gol yedik. Galatasaray takımının en büyük özelliklerinden biri, öne yapılan koşular. Bir Umut koşu yaptı, gol attı. Bir Burak koşu yaptı, gol attı. Herkesin biraz daha dikkatli olması gerekirdi, ama olmadı. Çok iyi pozisyonlar yakaladık, ama olmadı. Üzgünüz. Girdiğimiz çok iyi pozisyonlarımız vardı. Bu maç bize çok şey öğretiyor. Mutlaka devre arasında takviye yapılması gerektiğini gösteriyor. İstediğimiz kadro ile sahaya çıkamadık. Kalan iki maçımızı çok iyi şekilde bitirip, devre arasında çok iyi çalışıp, takviye ile de çok iyi yerlere geleceğiz” dedi.

Sakatlanarak oyundan çıkan Sivasspor kaptanı Uğur Kavuk ise, “Bizim için önemli bir mücadeleydi. Kazanmak istiyorduk. İstemediğimiz bir gol yedik. Ama daha sonra golü bulduk. İlk yarıda 2 defa geldiler, gol oldu. 2. yarıda 2 kez geldiler, biri gol oldu. Büyük takımlar bunu yapıyor. Kalan maçları kazanıp üst sıraya yükselmek istiyoruz. Sivassporlu diğer futbolcular Aatif ve Kadir Bekmezci ise karşılaşmaya gol yiyerek başladıklarını ancak çabuk toparlanarak beraberliği yakaladıklarını belirterek, kalan maçları kazanarak ligi üst sıralarda bitirmek istediklerini söyledi.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gökşen’i Ziyaret Etti. Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim...

    2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Adana ve Kırşehir’de düzenlenen GÜREŞ GENÇLER A-B ERKEK GRUP Müsabakalarında ilimize şampiyonluk geti...

Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kategoride İl Şampiyonu oldu Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kate...

Kahramanmaraş Ökkaş Gümüşer ortaokulu’nda yıldız erkekler hentbol takımı, küçük erkekler hentbol takımı, yıldız kızlar hentbol ta...

Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023 Voleybol Turnuva Şampiyonları    Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023...

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlendiği Liselerarası 100. Yıl EXPO 2023 Voley...

Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yarı Finalinde Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi 2022 -2023 Hentbol müsabakalarına katılan Kahramanmaraş’ın ALTIN KIZLARI oynamış...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ