Maraşta Haber
Maraşta Haber

Beşiktaş – KV Oostende hazırlık Maç özeti ve maçın golleri

Hazırlık maçlarına devam eden beşiktaş, bu akşam oynadığı hazırlık maçında KV Oostende takımını 2-0 yendi ve büyük bir moral buldu.. Beşiktaş KV Oostende maç özeti ve golleri izlenmeye değerdi ! Zorlu karşılaşmada oldukça iyi bir oyun ortaya koyan Beşiktaş, hazırlık maçı kapsamında Belçika ekibi Oostende ile karşılaştı. Sahaya ilk 11’de çıkması beklenen Veli Kavlak, ısınma sırasında ağrı hissettiği […]

Beşiktaş – KV Oostende hazırlık Maç özeti ve maçın golleri

20 Temmuz 2014 - 14:24A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Hazırlık maçlarına devam eden beşiktaş, bu akşam oynadığı hazırlık maçında KV Oostende takımını 2-0 yendi ve büyük bir moral buldu.. Beşiktaş KV Oostende maç özeti ve golleri izlenmeye değerdi !

Zorlu karşılaşmada oldukça iyi bir oyun ortaya koyan Beşiktaş, hazırlık maçı kapsamında Belçika ekibi Oostende ile karşılaştı. Sahaya ilk 11’de çıkması beklenen Veli Kavlak, ısınma sırasında ağrı hissettiği için tedbir amaçlı kadrodan çıkartıldı. Maçın ilk yarısında Siyah_beyazlılar topa daha çok sahip olmasına rağmen golü bulacak pozisyonlara giremedi ve devre 0-0 sona erdi. İkinci yarıda daha organize ataklar geliştiren Beşiktaş,64. dakikada İsmail’in ortasında Mustafa Pektemek’ın şık vuruşuyla maçta 1-0 öne geçti. 81. dakikada rakip ceza sahası içinde yaşanan karambolde tecrübeli oyuncu Sivok topu filelere yolladı ve skoru 2-0 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş maçtan galibiyetle ayrıldı.

 

Beşiktaş Teknik direktörü Slaven Bilic, Moss Rose Stadı’ndaki karşılaşmada, iki gün önce takıma katılan yeni transfer Demba Ba’yı ilk 11’de sahaya çıkarmadı. Hırvat teknik adam, 2-1 kaybettikleri Wigan Athletic maçında iyi bir performans sergileyen İsmail ile Holosko’yu yedek soyundururken, kalede ise Tolga’ya şans verdi.
İki takımın da top kayıpları yaşadığı ilk 10 dakikalık bölümün ardından Beşiktaş, oyuna ağırlığını koymaya başladı. Kanatlardan yüklenen ve Olcay ile etkili olmaya çalışan siyah-beyazlı ekip, rakibinin kalabalık savunmasını aşmakta zorlandı. 30. dakikada Olcay’ın sağ kanattan ortaladığı topu ceza alanında kontrol eden Mustafa, kaleye dönmeden vuruşunu yaptı ancak meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.
33. dakikada Belçika ekibi ara paslarla Beşiktaş ceza alanına girmeye çalıştı. Siyah-beyazlı savunma oyuncuları, zamanında müdahale ederek tehlikeyi önledi. Bu pozisyondan bir dakika sonra ceza alanı önünde topla buluşan Wilmet’in vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta gitti.
40. dakikada Beşiktaş gole yaklaştı. Olcay’ın sol taraftan ortaladığı topu Oostende savunması uzaklaştırdı. Pozisyonu devamında ceza alanı dışından Kerim’in sert şutunda, top kaleci Ovona’da kaldı.
Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş, Uğur Boral’la önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Serdar’ın sağ kanattan ortaladığı topla ceza alanında buluşan Uğur’un altıpas üzerinden vuruşunda, meşin yuvarlak yandan dışarı çıktı.
61. dakikada topla buluşan Motta’nın yerden şutunda, kaleci Ovono meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
Beşiktaş, aradığı golü 64. dakikada buldu. Golden iki dakika önce oyuna giren İsmail’in sol taraftan ortaladığı topu Cenk, Mustafa’ya bıraktı. Meşin yuvarlağı kontrol eden Mustafa, şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.
Siyah-beyazlı ekip, 81. dakikada farkı ikiye çıkardı. Uğur’un sağdan kullandığı serbest atışta, ceza alanındaki Atiba topu kafayla arkadaşlarına indirdi. Oostende savunmasının uzaklaştıramadığı topu Sivok, ağlara gönderdi: 2-0
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş, mücadeleyi 2-0 kazandı.
Karşılaşmayı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kulüp İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları ve Futbol A Takımı’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar da tribünden takip etti.
Beşiktaş, İngiltere’deki son hazırlık maçında 23 Temmuz Çarşamba günü Almanya’nın Mainz takımıyla karşılaşacak. Diğer maçlara dair haberlerimizde devam edecek her zaman için.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gökşen’i Ziyaret Etti. Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim...

    2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Adana ve Kırşehir’de düzenlenen GÜREŞ GENÇLER A-B ERKEK GRUP Müsabakalarında ilimize şampiyonluk geti...

Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kategoride İl Şampiyonu oldu Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kate...

Kahramanmaraş Ökkaş Gümüşer ortaokulu’nda yıldız erkekler hentbol takımı, küçük erkekler hentbol takımı, yıldız kızlar hentbol ta...

Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023 Voleybol Turnuva Şampiyonları    Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023...

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlendiği Liselerarası 100. Yıl EXPO 2023 Voley...

Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yarı Finalinde Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi 2022 -2023 Hentbol müsabakalarına katılan Kahramanmaraş’ın ALTIN KIZLARI oynamış...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ