Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig Erkekler B Grubunda mücadele eden Kahramanmaraş Belediyespor Voleybol Takımı yarı final maçlarına katılacak.

Sezonun sona ermesinin ardından 05-07 Nisan 2013 tarihleri arasında I. Ve II: Grup maçlarına katılacak olan Kahramanmaraş Belediyespor Voleybol Takımı Belediye Başkan Vekili Cevdet Kabakcı’yı ziyaret ettiler.
Ziyarete Kahramanmaraş Belediyespor As Başkanı İbrahim Özdemir, Voleybol Takımı Teknik Direktörleri İsmail Gençoğlan ve Mustafa Atcı ile voleybolcular katıldı.
Voleybolculara İstiklal Madalyası’nı göstererek bilgi veren Belediye Başkanvekili Cevdet Kabakcı, yarı final müsabakalarında voleybolculara başarılar diledi.
5-7 Nisan tarihleri arasında Nevşehir’de oynanacak yarı final müsabakalarına katılacak olan Kahramanmaraş Belediyespor Voleybol Takımı’nın rakipleri de belli oldu.
5 Nisan 2013 Cuma günü Şahinbey Belediyesi ile ilk maçını oynayacak olan Kahramanmaraş Belediyespor Voleybol Takımı, ikinci maçını 6 Nisan 2013 Cumartesi günü Altınordu Konak Belediyesi ile yapacak.
Kahramanmaraş Belediyespor Voleybol Takımı yarı final maçlarında son maçını 7 Nisan 2013 Pazar günü saat 10.00’da Baheçilievler Belediyespor’la yapacak.
Bu maçlarda gruplarında 1. ve 2. olan takımlar final maçı oynamaya hak kazanacaklar ve final maçlarında da 1. ve 2. olanlar (Erkek) Deplasmanlı Türkiye 1. Ligine yükselecekler.