Spor Toto  2.Lig Kırmızı Grup’ta kendi sahasında Bozüyükspor’u ağırlayan Faturavizyon Kahramanmaraşspor A.Ş. rakibini 1-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

TFF Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırmızı Beyazlılar, ligin zayıf ekiplerinden Bozhüyükspor’u 1-0 mağlup etti.
Geçtiğimiz hafta Güngörenspor deplasmanında galibiyeti kaçıran temsilcimiz rahat geçmesi beklenen maçta istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayınca zaman zaman zor anlar yaşadı.  İlk yarı her iki takım içinde pozisyon ve mücadele anlamında çok kısır geçti.
Karşılaşmaya Kahramanmaraşspor iyi başladı. Rakip savunmayı zorlayan bir görüntü çizen temsilcimiz, son vuruşlarda istenileni yapamayınca ilk yarı rakip kaleyi zorlayacak bir pozisyon yaşayamadı. İlk yarı iki net pozisyon kaçıran konuk ekip ise, Kahramanmaraşspor’un ikinci yarıdaki baskısına boyun eğmek zorunda kaldı.


İkinci yarıya konuk ekip daha moralli başladı. Ancak 60. dakikada Erhan’ın gördüğü ikinci sarı oyunun kaderini değiştirdi. Bozhüyüksporlu oyuncular 10 kişi mücadele ederken, Kahramanmaraşspor’un da baskısı arttı. Sağlı sollu ataklarla rakip savunmayı aşmak isteyen Kırmızı Beyazlılar, dakikalar 75’i gösterdiğinde aradığı golü Şadi ile buldu.
Rakibin 10 kişi kalmasını iyi değerlendiren Kahramanmaraşspor, ikinci yarının başında oyuna dahil olan Şadi ile güldü.  Çolak oyuna girdikten sonra tecrübesini konuşturdu ve rakibin üzerine giderek defansı tabiri yerindeyse darmaduman etti.
Karşılaşmanın ardından ise maç esnasında yaşanan olaylar galibiyete gölge düşürdü. Bazı taraftarlar ve teknik direktör Fethi Çokkeser arasında yaşanan gerginlik bütün sporseverleri üzdü. Takımın başına geldiği günden bu yana Kahramanmaraş için çalıştığını vurgulayan ve taraftara övgüler yağdıran Fethi Çokkeser, böyle bir tutumu hak etmediğini belirtti. Haber: Cebrail SARI