Birkaç yıldır Kahramanmaraş’ta Hentbol karşılaşmalarında ki başarılarıyla kendilerini “Altın Kızlar” diye tanıtan Hentbol şampiyonu sporcu kızlar ve onları yetiştiren öğretmen ve öğrencileri Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan’ı ziyaret ederek bilgilendirdiler.

 

Altınova Şehit Bayram Demirci Ortaokulu ve Güzel Sanatlar Spor Lisesinde okuyan altın kızlar hentbol ve atletizm Türkiye grup müsabakalarında oynamış olduğu maçları kazanarak, “ Küçük kızlar hentbol, yıldız kızlar hentbol, genç kızlar hentbol ile yıldız kızlar atletizm ve genç kızlar atletizm yarışmalarında” İl birinciliğini elde ederek Kahramanmaraş’ı Türkiye Bölge ve Finallerinde temsil etme hakkını elde ettiler.

 

Altın kızlar bu büyük başarılarını kendilerinden desteğini esirgemeyen Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan’la paylaştılar. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren M. Alkan, şampiyon kızlarımıza çeşitli hediyeler vererek, başta okul müdürleri olmak üzere kendilerine büyük emek veren beden eğitimi öğretmeni Ejder Nacaroğlu’na ve şampiyonada emeği bulunan her kese teşekkür etti.