Maraşta Haber
Maraşta Haber

Türkiye 5 – Andora 0 geniş maç özeti ve golleri

2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu’nda oynadığı ilk altı maçta yalnızca 7 puan toplayarak büyük hayal kırıklığı oluşturan A Milli Futbol Takımımız, grubun zayıf ekiplerinden Andorra’yla karşılaşıyor. TÜRKİYE – ANDORRA: 4-0 STAT: KADİR HAS SAAT: 21.00 YAYIN: StarTV İLK 11’LER TÜRKİYE: Volkan, Gökhan, Semih, Ömer, Caner, Mehmet Topal, Nuri, Gökhan Töre, Arda, Umut, Burak ANDORRA: Josep Gomes, Lima, Vales, Garcia, Martinez, […]

Türkiye 5 – Andora 0 geniş maç özeti ve golleri

06 Eylül 2013 - 22:52A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu’nda oynadığı ilk altı maçta yalnızca 7 puan toplayarak büyük hayal kırıklığı oluşturan A Milli Futbol Takımımız, grubun zayıf ekiplerinden Andorra’yla karşılaşıyor.

TÜRKİYE – ANDORRA: 4-0

STAT: KADİR HAS
SAAT: 21.00
YAYIN: StarTV

İLK 11’LER

TÜRKİYE: Volkan, Gökhan, Semih, Ömer, Caner, Mehmet Topal, Nuri, Gökhan Töre, Arda, Umut, Burak

ANDORRA: Josep Gomes, Lima, Vales, Garcia, Martinez, Ayala Diaz, Pujol, Vieira, Peppe, Gomez, Moreno

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dakika 1: Maç Milli Takımımızın santrasıyla başladı… Millilerimize başarılar diliyoruz.

Dakika 2: İlk atak Milli Takımımızdan geldi. Arda sağ kanattaki Gökhan Töre’ye uzun bir topa attı, Gökhan çaprazdan içeri katetti ortasını da yaptı ancak top kimsenin olmadığı bölgeye gitti.

Dakika 4: Andorra atağında Puyol, Gökhan Töre’nin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

Dakika 5: Gökhan Töre’nin sol kanada uzun gönderdiği pasa Arda hareketlendi ama top çok hızlıydı ve dışarıya gitti.

Dakika 7: Milli Takımımız çok tehlikeli geldi… Nuri en uçta koşu yapan Burak’ı iyi gördü Burak, Nuri’nin savunma arkasına attığı topu iyi kontrol edemedi ve savunmanın müdahalesi ile top kornere gitti.

Dakika 8: Milli Takımımız korneri paslaşarak kullandı… Korneri kullanan Arda ceza sahası sol kanadından topu tekrar aldı ve ortasını yaptı ancak Andorra savunması topu uzaklaştırdı.

Dakika 8: İkili mücadelede Memhet Topal, Andorralı oyuncunun arasından çıkmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

Dakika 8: Bu dakikada Milli Takımımızı yakından ilgilendiren birdiğer maçtan gol haberi geliyor… Romanya evinde ağırladığı Macaristan karşısında 1-0 önegeçiyor.

Dakika 10: Sol kanattan gelişen atağımızda Arda, rakibini geçmek isterken topu oyun alanının içinde tutamadı.

Dakiki 13: Sağ kanattan geliştirdiğimiz atağımızda Burak topla buluştu ve rakibinden sıyrılırken yerde kaldı. Karar serbest vuruş.

Dakika 14: Kullanılan serbest vuruşta Nuri, topu ceza alanına ortaladı ancak Andorra savunması topu uzaklaştırdı.

Dakika 15: Gökhan Töre ile gole çok yaklaştık… Töre, topla beraber ceza alanı yakınlarına kadar gitti ve tam karşıdan sert şutunu çekti ama top sağ direği yalayıp dışarı gitti.

Dakika 16: Millilerimiz baskıyı iyice arttırmış durumda.

Dakika 17: Sol kanattan gelişen atağımızda topla buluşan Arda, ceza alanına ortasını gönderdi ama Burak’tan önce kaleci Pol, topun sahibi oldu.

Dakika 19: Milli Takımımız yaklaşık iki dakikadır Andorra ceza sahasına yakın mesafede güzel paslar yapıyor.

Dakika 20: Caner, sol kanatta buluştuğu topu ileriye hareketlenen Arda’ya gönderdi ama top hızlıydı ve dışarıya çıktı.

Dakika 21: Milli Takımımız Burakla yüzde yüz bir gol pozisyonundan yaralanamadı… Arda, ara pasını Burak’a attı Burak, karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ama kaleci Pol açıyı iyi kapattı.

Dakika 23: Sol kanatta topla buluşan Arda, sağ kanattaki Gökhan’a pasını attı… Gökhan, ceza alanına ortasını yaptı kafalardan seken top tekrar Arda’da kaldı… Arda’nın sol çaprazdan aşırtma vuruşu uzak direğin yanından dışarıya gitti.

Dakika 25: Arda Turan, sol kanatta iki oyuncudan sıyrılıp ceza alanına girdi ve kale sahasına çevirmek istediği topu savunma kornere gönderdi.

Dakika 26: Gökhan Töre ceza sahası içindeki Burak’a güzel bir orta çıkardı, Burak müsait pozisyonda kafa vuruşunu yaptı ancak top kaleci Pol’de kaldı.

Dakika 28: Milli Takımımız, Andorra ceza sahasını yaylım ateşine tutmuş durumda.

Dakika 29: Caner yarı alanımızda topu uzaklaştırmak isterken ters bir vuruş yapıyor ve top kornere gidiyor.

Dakika 30: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına gelen top kafalardan sekti ve ceza alanı dışındaki Lorenzo’da kaldı… Lorenzo’nun sert şutu üstten dışarıya çıktı.

Dakika 31: Andorra Milli takımı, yarı alanımızdan sol kanattan serbest vuruş kullandı… Puyol’un ceza alanına ortası herkesi aşarak yandan dışarıya gitti.

Dakika 32: Sağ kanattan gelişen atağımızda Arda Turan, topla buluştu ve rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

Dakika 33: Bu dakikalarda Romanya’da yine bir gol sesi daha geliyor… Romanya, Macaristan karşısında farkı ikiye çıkardı.

Dakika 34: Sol kanattan gelişen atağımızda Caner, son çizgi yakınlarında topla buluşup ceza alanına yerden sert bir orta gönderdi ama savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 35:  GOOOLLLLLLLLLLL… Umut Bulut… Gökhan Töre sağ kanattan , ceza alanına ortasını gönderdi ve gelen topa Umut düzgün bir kafa vuruşuyla Milli takımımızı 1-0 öne geçirdi.

Dakika 36: Rakip yarı alandan ceza alanımıza atılan yüksek top doğrudan kalecimiz Volkan’da kaldı.

Dakika: 39: GOOOLLLLLLLLLLL… Umut Bulut… Umut Bulut, rakip yarı alanda topla buluştu ve ceza alanı dışından yaklaşık 25 metreden harika vuruşunda topu sol üst köşeye gönderdi ve topu ağlarla buluşturdu.

Dakika 40: Rakip yarı alanda gerçekleşen ikili mücadelede Mehmet Topal’a sert bir faul yapan Moises San Nicolas sarı kart gördü.

Dakika 41: Paslaşılarak kullanılan serbest vuruşun ardından Gökhan Töre, ceza alanı dışından sağ çaprazdan kaleye sert şutu üstten dışarıya çıktı.

Dakika 43: Andorra atağında Puyol, ceza alanına ortasını yaptı ama kale sahası içine gelen topu Volkan, yumruklayarak uzaklaştırdı.

Dakika 44: Ay yıldızlı ekibimizin atağında sol kanatta topla buluşan Caner, ceza alanına girmek üzereyken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

Dakika 45: Kullanılan serbest vuruşta Burak Yılmaz, topu doğrudan kaleye gönderdi ama top üstten dışarıya gitti.

Dakika 45: Maçın sonuna 1 dakika ilave edildi.

Dakika 45+1: Rakip yarı alandan sol kanattan serbest vuruş kullandık. Arda pasını Mehmet Topal’a verdi ve Mehmet’in sert şutu üst direğe vurup dışarıya gitti.

…Maçın hakemi ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor ve Millilerimiz soyunma odasına 2-0’lık avantajla gidiyor…

Dakika 46: İkinci yarı Andorralı futbolcuların santrasıyla başladı.

Dakika 47: Arda, Gökhan Gönül’le duvar pası yaparak ceza alanına girdi ve pasını Umut’a çıkardı… Umut’un vuruşu savunmadan döndü… Ardından Arda bir kez daha ortasını yaptı ama top dışarıya gitti.

Dakika 48: Andorra atağında ceza alanı dışında topla buluşan Lorenzo’nun sert şutu savunmamızdan döndü.

Dakika 49: Bu kez gelişen atağımızda ceza alanı dışında topla buluşan Mehmet’in sert şutu kaleci Pol’ün kucağına gitti.

Dakika 50: Andorra sağ kanattan geldi… Lima, ceza alanına orta yapmak istedi ama savunmamız topu karşıladı.

Dakika 53: Sağ kanattan topla buluşan Gökhan Gönül, ceza alanına ortasını yaptı ama Umut’tan önce kaleci Pol, topun kontrolünü sağladı.

Dakika 54: Caner, ceza alanına ortasını yaptı ama herkesi aşan top diğer kanada gitti… Ardından Arda topla beraber ceza alanına girip kale sahasına yerden ortasını gönderdi ama kaleci Pol topu kontrol etti.

Dakika 55: Bir başka atağımızda ceza alanı içi sol çaprazında Mehmet Topal, sert bir şut çekti ama top yandan dışarıya gitti.

Dakika 56: Andorra kalecisi Ferran Pol, vakit geçirdiği sebebiyle sarı kart gördü.

Dakika 57: Bu dakikalarda Andorralı futbolcular kendi yarı alanlarına çekilmiş durumda.

Dakika 59: Andorra takımında Cristian Martinez Alejo bir sakatlık geçirdi ve oyun şu an için durmuş durumda.

Dakika 60: Cristian Martinez Alejo, tedavisinin devamı için oyun alanının dışına çıktı… Oyuna devam edemeyebilir.

Dakika 61: Andorra Milli takımında oyuncu değişikliği… Ivan Lorenzo Roncero oyundan çıktı ve yerine Marcio Vieira oyuna girdi.

Dakika 64: GOOOLLLLLLLLLLL… Burak Yılmaz… Arda pasını sağ kanattaki Gökhan’a verdi… Gökhan da kale sahasına yerden pasını attı ve Burak gelen topu ağlarla buluşturdu.

Dakika 64: Milli takımımızda oyuncu değişikliği. Nuri Şahin oyundan çıkarken yerine Olcay Şahan oyuna girdi.

Dakika 65: Topsuz alanda Umut’a faul yapıldı ve hakem avantaja bıraktı… Oyun durduktan sonra Marc Vales, sarı kart gördü.

Dakika 65: Rakip yarı alandan sol kanattan serbest vuruş kullandık. Ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 68: GOOOLLLLLLLLLLL… Umut Bulut… Gökhan Töre sağ kanattan taşıdığı topu Umut’un önüne yuvarladı.. Umut, ceza alanı içinde sağ çaprazda karşı karşıya pozisyonda aşırtma vuruşla topu ağlara gönderdi.

Dakika 69: Andorra Milli takımında ikinci oyuncu değişikliği… Sebastian Gomez’in yerine Gabriel Riera oyuna girdi.

Dakika 72: Olcay, Andorra ceza sahası içinden sıfır noktasına indi içeriye çevirdiği topa Burak şutunu çekti ancak kaleci Pol zor pozisyonda topu kornere çeldi.

Dakika 74: Milli Takımımız ilk dakikalardan buyana tek kale oynadığı mücadeleyi aynı baskıyla sürdürüyor.

Dakika 73: Sağ kanattan kullandığımız köşe vuruşunda ceza alanına gelen topu savunma uzaklaştırdı.

Dakika 75: Burak mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı… Arda ceza sahası içinde topla buluştu solunda bekleyen Umut’a pasını gönderdi Umut müsait pozisyonda topa sert vurdu ve meşin yuvarlak üstten auta gitti.

Dakika 78: Milli Takımımızda Fatih Terim, Burak Yılmaz’ı oyundan alıyor Alper Potuk’u oyuna dail ediyor.

Dakika 79: Alper Potuk, sol kanattaki Olcay’a ara pasını gönderdi ama top doğrudan dışarıya gitti.

Dakika 80: Andorra Milli takımında Josep Ayala Diaz oyundan çıktı ve yerine Eduardo Carlos Peppe oyuna girdi.

Dakika 81: Gökhan Gönül, sağ kanatta buluştuğu topu rakip ceza alanına gönderdi ama top herkesi aştı.

Dakika 82: Gökhan Gönül yine ceza alanına ortasını yaptı ama kaleci Pol, iki hamlede topu kontrol etti.

Dakika 83: Milli Takımımızda son oyuncu değişikliği… Gökhan Töre oyundan çıkıyor ve yerine Hakan Çalhanoğlu oyuna giriyor.

Dakika 85: Hakan Çalhanoğlu Andorra ceza sahasının sağından bir serbest vuruş kullandı ancak Andorra savunması topu uzaklaştırdı.

Dakika 88: Ay yıldızlı ekibimiz beşinci gol için Andorra kalesine yükleniyor.

Dakika 89: Caner, Andorra ceza sahası dışından yerden bir şut denemesi yaptı ancak top Andorra savunmasında kaldı.

Dakika 90: Maçın hakemi mücadelenin sonuna 3 dakika ilave ediyor.

Dakika 90+1: Alpr Potuk rakip ceza sahası dışından kaleyi hafif sol çaprazdan gören bir noktadan şutunu çekti ancak top az farkla üstten auta gitti.

Dakika 90+3: GOOOLLLLLLLLLL… Arda Turan… Arda, ara pasını sol çaprazdan ceza alanına giren Umut’a verdi… Umut, karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ve kaleciden dönen yükseklik kazanınca Arda, topu kafayla ağlara gönderdi.

…Maçın hakemi son düdüğü çalıyor ve Ay yıldızlı ekibimiz mücadeleyei 5-0 kazanıyor…

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Çaykur Rizespor 0 – Kasımpaşa 0 Çaykur Rizespor 0 – Kasımpaşa 0

Spor Toto Süper Lig’in 16. hafta açılış maçında Çaykur Rizespor – Kasımpaşa içinde oynanan mücadele 0-0 berabere tamamlandı. Mücadeleni...

Galatasaray 2 – Elazığspor 0 geniş maç özeti ve maçın golleri Galatasaray 2 – Elazığspor 0 geniş...

Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray evinde Sanica Boru Elazığspor’u konuk ediyor. GALATASARAY-ELAZIĞSPOR: 2-0 STAT: TT ...

Akhisar Belediyespor 2 – Galatasaray 1 Maçın özeti ve golleri Akhisar Belediyespor 2 – Galatasar...

Devler Ligi’nde Juventus’tan alınan 1 puanla moral bulan Galatasaray, Mancini ile ilk lig maçında Akhisar’a konuk olu...

MP Antalyaspor 2 – Beşiktaş 0 Geniş maö özeti ve golleri MP Antalyaspor 2 – Beşiktaş 0 Geni...

Antalyaspor, Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda ağırladığı dev rakibi Beşiktaş karşısında Lamine Diarra’nın attığı gollerle lig...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ