AK Parti Elbistan Kadın Kolları Başkanlığı, 18-24 Mart Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yaşlı büyüklere ziyaretler gerçekleştiriyor. Başkan Dilek Çevik ve yönetim kurulu üyeleri yaşlı ve hasta ziyaretleri ile gönül dostlukları yansıtıyorlar.

AK Parti Elbistan Kadın Kolları Başkanı Dilek Çevik, 18-24 Mart Dünya Yaşlılar Günü etkinlikleri kapsamında ilçedeki yaşlı ve hasta vatandaşlara yönelik ev ziyaretlerine başladıklarını ifade ederek program hakkında duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Onlar bizim anamız, babamız,  teyzemiz, amcamız onlar bizim geçmişimiz geleceğimiz, onlar her şeyimiz. Kendilerine hatırlarını sorduk, onların talep ve önerilerini dinledik. Ziyaretimizde bir nebze de olsa yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bize.

Yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgi, saygı hoşgörü onlara olan minnet borcumuzun temelini oluşturmalıdır. Zira yaşlılarına sevgi ve saygıda kusur eden ve onlara sahip çıkmayan toplumların geleceğinin aydınlık olmayacağı inancındayım. Unutmayalım ki, bir gün herkes yaşlanacaktır. Yaşlılarımız geleceğimize ışık tutan birer fenerdirler. Herkesin geleceği bu. Gerçekten kimse kaçamaz. Yaşlıya hürmet göstermeyen, hürmet göremez. Yaşlılarımız baş tacımızdır.

AK Parti olarak insanı merkeze alan bütüncül bir yaklaşımla yaşlılarımıza yük değil servetimiz olarak bakmakta; onların geçimlerini karşılamalarını, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmelerini amaçlamaktayız. Bugüne kadar da bu çerçevede birçok sosyal politikayı hayata geçirdik ve bundan sonra da bu tür projelerimiz devam edecek. Bu duygu ve düşüncelerle 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle tüm büyüklerimizin günlerini en kalbi duygularımla kutlar huzurlu yarınlar dilerim.”