Selde Kaybolan Çocuğun Cesedi bulundu

Selde Kaybolan Çocuğun Cesedi bulundu
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde, otomobilin sele kapılması sonucu kaybolan 9 yaşındaki çocuğun cesedine ulaşıldı.Kahramanmaraş İtfaiye Müdürlüğü Sualtı Arama Kurtarma Timi yaptığı yoğun çalışmalar neticesinde...

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde, otomobilin sele kapılması sonucu kaybolan 9 yaşındaki çocuğun cesedine ulaşıldı.

Kahramanmaraş İtfaiye Müdürlüğü Sualtı Arama Kurtarma Timi yaptığı yoğun çalışmalar neticesinde kaybolan çocuğun cesedini çıkardı.

Pazarcık İlçesine bağlı Sakarkaya köyünden otomobil ile Pazarcık ilçesine gitmekte olan Kaynarca Ailesi’nin otomobili Aksu Çayı Kaynarca Mevkii’nde sele kapılmıştı.

Baba Adem Kaynarca kendi imkanları ile karısı ve iki çocuğunu kendisi kurtarmış ama 12 yaşındaki oğlu Uğurcan’ı bulamamıştı.

Sabah erken saatlerde yeniden başlayan arama çalışmalarına Kahramanmaraş İtfaiye Müdürlüğü Sualtı Arama Kurtarma Timlerinin yanı sıra İl Afet ve Durum Müdürlüğü ekipleri, jandarma, köy korucuları ve vatandaşlar da katıldı.

Uğurcan'ın cesedi bir süre sonra Aksu Çayı Kaynarca mevkisinde ağaca takılı şekilde bulundu. Suyun derin olması nedeniyle Kahramanmaraş Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı dalgıçlardan yardım istenerek sudan çıkarılan Uğurcan Kaynarca'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Pazarcık Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Selde Kaybolan Çocuğun Cesedi bulundu

Selde Kaybolan Çocuğun Cesedi bulundu