26 Mart 2013 tarihinde, Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı, “Sağlık Yöneticileri Olağan Koordinasyon Toplantısı”, Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü Dr. M.İlker ÇİTİL’in başkanlığında yapıldı.

Söz konusu toplantıda ayrıca; Kahramanmaraş Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet YENER, Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Kamil TÜRKMEN, Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Semih YANCAR ve Başhekimi Uzm. Dr. Abdulkadir GÖĞREMİŞ, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Durmuş DEVECİ ve KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Cengiz DİLBER hazır bulundular.

İlin Sağlık Yöneticilerinin bir araya geldiği ve önemli konular hakkında görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda, özellikle yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesinin yeni binasına taşınma işlemi ana gündemi oluşturdu.

Sağlık Yöneticilerinin karşılıklı işbirliği ve koordinasyonunun önemi vurgulandığı toplantıda ayrıca birinci ve ikinci basmak sağlık hizmetleri ve İdari konularda rutin değerlendirilmeler yapıldı.