Eğitim Ve Koordinasyon Toplantısı

Eğitim Ve Koordinasyon Toplantısı
TC Sağlık Bakanlığı Merkez Ve Taşra Teşkilatı Eğitim ve koordinasyon toplantısıSağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlar merkez teşkilatı ile taşra teşkilatları arasında gerekli koordinasyonun sağlanarak iş ve hizmetlerin...

TC Sağlık Bakanlığı Merkez Ve Taşra Teşkilatı Eğitim ve koordinasyon toplantısı

Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlar merkez teşkilatı ile taşra teşkilatları arasında gerekli koordinasyonun sağlanarak iş ve hizmetlerin daha hızlı ve verimli yürütülebilmesi amacıyla 29-30 Temmuz 2013 tarihlerinde Sağlık Bakanı Sayın Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU Başkanlığında, Bakanlık Yöneticileri, İl Sağlık Müdürleri, Türkiye Halk Sağlığı Müdürleri ve Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlerinin katılımlarıyla İstanbul’da 3 (üç) günlük “Eğitim ve Koordinasyon Toplantısı” yapıldı.

Sağlık Bakanı Sayın Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU her ilin İl Sağlık Müdürleri, Halk Sağlığı Müdürleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterleri ile birebir özel görüşmelerde bulundu.

Toplantının ilk günü sağlık Bakanlığının “Sağlığı Sanatla Buluşturuyoruz” sloganıyla başlattığı proje kapsamında Pendik’te, Green Park Otel sergi salonunda Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları fotoğraf sanatçıları tarafından çekilen fotoğraflar sergilendi. Sağlık Bakanı Sayın Dr.Mehmet MÜEZZİNOĞLU’NUN açılışını yaptığı sergiye, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah KAFKAS, Müsteşar Prof Dr.Nihat TOSUN, Müsteşar Yardımcıları, Genel Müdürler, Kurum Başkanları, Bakanlık Yöneticileri ve tüm illerin  İl Sağlık Müdürleri, Halk Sağlığı Müdürleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterleri yanı sıra  Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü Dr.M.İlker ÇİTİL, Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ahmet YENER, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Kamil TÜRKMEN’de katıldı. Başta Sağlık Bakanı Sayın MÜEZZİNOĞLU ve tüm katılımcılar tarafından büyük bir beğeniyle gezilen sergi, Mado’ nun tatlı ve dondurma ikramıyla son buldu.

1

3 4 5 6  8

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.