Selahattin ve Aliye Güneçıkan’ın güzel ve hanımefendi kızları Sümeyye ile Hacı Ali  ve Necla Güneçıkan ailesinin yakışıklı ve beyefendi oğlu Ahmet, gerçekleştirilen unutulmaz  bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.  

DÜĞÜNE AİT FOTO VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=M83xWD15MXA

 

“Yaşamımızın en mutlu gününü bizimle paylaşmanız dileğiyle” diye dostlarını davet eden Sümeyye ve Ahmet çiftini sevenleri de bu mutlu günü paylaşmak için davete icabet ettiler. Düzenlenen düğün töreni renkli ve eğlenceli anlara sahne oldu.

 Ahmet ve Sümeyye’nin nikâh masasında ‘evet’ diyerek, hayatlarının sonuna kadar sürmesi umudu ve dileği için ilk adımını attıkları evlilik akdini başlatmış oldular.

Muhteşem gecede çifti aileleri, akrabaları, aile dostları Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 27. Dönem TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, İş, siyaset ve gazetecilerin yanı sıra çok sayıda davetli ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

Genç çiftin nikâhını Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör kıydı. Güngör, evlilik cüzdanını genç çiftlere vermek üzere Celalettin Güvenç’e teslim etti. Güvenç ise evlilik cüzdanını geline vererek, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.