Kahramanmaraş- Kimlik Gazetesi Sahibi Mehmet Fiskeci 20 Ocak 2015 Çarşamba günü 15 gün süre ile umre ziyaretinde bulunmak üzere İlimizden ayrılarak kutsal topraklara gitmişti.

Kutsal topraklarda her Müslüman gibi ibadetlerini yerine getiren usta gazeteci Mehmet Fiskec 3 Şubat 2016 Çarşamba günü Kahramanmaraş’ta olacak ve yeniden okurlarıyla buluşacak.

Fiskeci Umreye gitmeden önce “Allah nasip etti, Rabbim çağırdı, 15 günlük Umre yolculuğum Perşembe günü başlıyor. Önce Medine, sonra Mekke ve son durak Cidde derken, 5 Şubat’ta memleketimde olacağım. Bu sebeple sizlerle vedalaşmak, helalleşmek istedim. Geçtiğimiz hafta sonu, toplantılarda her ne kadar 15 gün yokum Maraş kafasını dinlesin dediysem de, Kahramanmaraş’ı; Kahramanmaraşlıları boş bırakmaya gelmez. Hem adımla, hem de editör yazılarım birer gün ara ile yayınlanmaya devam edecek” demişti.

Bugün görüştüğümüz duayen gazeteci Mehmet Fiskeci, 3 Şubat 2016 Çarşamba günü Maraş’ta olacağını söyledi. Dönüşünden sonra neler yazacak? Şimdiden biz de merak etmeye başladık.