Kahramanmaraş’ta insanları sağlığına kavuşturmak için Ulusal ve uluslararası standartları esas alarak; bu doğrultuda hasta ve çalışan memnuniyeti odaklı ölçme ve iyileştirme mekanizmalarını kullanarak yüksek kaliteli hizmet sunan Özel Marash Life Hastahanesi Doktorları, Hastahanenin tek kadın Doktoru Nöroloji Uzm. Dr. Saadet Nacitarhan’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü hep birlikte kutladılar.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

23.Dönem AK Parti Milletvekili Dr. Cafer Tatlıbal’ın önderliğinde her hafta özel bir fırınlı lokantada bir araya gelen Özel Marash Life Hastahanesi Doktorları bu kez de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bu birlikteliği gerçekleştirdiler. Özel Marash Life Hastahanesi Dr. Mehmet Muratdağ Hastahanenin tek kadın Doktoru Nöroloji Uzm. Dr. Saadet Nacitarhan’a 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü nedeniyle bir buket çiçek hediye etti ve tüm Doktorlar adına onun gününü kutladı.

Op. Dr. Ömer Kulaklı, Uzm. Dr. O.Alper Güngördük, Uzm. Dr. Cafer Tatlıbal, Uzm. Dr. Saadet Nacitarhan,  Uzm. Dr. İsmet Önder Işık, Uzm. Dr. Remzi Kılıçoğlu, Dr. Mehmet Muratdağ, Op. Dr. Esef  İmrek, Doç. Dr. Salih Kalay, Uzm. Dr. Ahmet Bayazıt Kılıç, Op. Dr. Beytullah Unat, Uzm. Dr. İsmet Önder Işık ve 15’in üzerinde Doktorun  güzel bir sohbet ortamında yemeklerini yemeleri birlik ve beraberliği görülmeye değerdi.