Elbistan Gündem Haber Ödül Törenini Makamlara Taşıdı

Elbistan Gündem Haber Ödül Törenini Makamlara Taşıdı
                Elbistan Gündem Haber tarafından her yıl organize edilen Geleneksel 3. Elbistan’ın “EN” leri ödül dağıtım programına iş yoğunluğu, Elbistan ve yurt dışı seyahatleri...

                Elbistan Gündem Haber tarafından her yıl organize edilen Geleneksel 3. Elbistan’ın “EN” leri ödül dağıtım programına iş yoğunluğu, Elbistan ve yurt dışı seyahatleri dolayısıyla katılamayan başarılı iş adamlarını iş yerlerinde ve şirketlerinde ziyaret ederek,  ödüllerini sundu. 7 yönetici, iş adamı ve sanatkarı makamlarında onurlandırarak adeta ödül töreni ve şölenini makamlara taşıdı.

                Elbistan Pınarbaşı Kale Restaurant & Kafe’de 1 Aralık 2017 Cuma günü gerçekleşen Elbistan Gündem Haber Geleneksel 3. Yılın “EN”leri Ödül Törenine, mazeretleri ve yurt dışı seyahatleri nedeniyle katılamayan iş adamı, yönetim kurulu başkanı, girişimci ve sanatkârlarımızı makamlarında ziyaret ederek, yaşanan gurur tablosuna ve onurlandırma güzelliğine ortak etti.

                Elbistan Genelinde başarılı bulunan ve ödül almaya hak kazanan Yılın “EN” leri arasında yer alan; ALTINŞİŞ RESTAURANT & KAFE Ltd. Şti. Adına İşletme Müdürü Alparslan Dere, GİRİŞİMCİ-İŞ ADAMI Elbistan Huzur Emniyet ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Eren, MAR İNŞAAT A.Ş. ve AFM Akaryakıt İnşaat Hayvancılık Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sungur, KÜÇÜKLER OCAKBAŞI Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Usta-Şef Şenol Küçük, CANPAŞ Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Canpolat, ELBİSTAN EL-UN VE YEM FABRİKASI Genel Sorumlusu Muharrem Dedeler ve GİRİŞİMCİ-İŞ ADAMI Haki Pekdemir’i başarılarından dolayı içtenlikle kutlayarak başarılarını makamlarında ödülle taçlandırdı.

                1 Aralık 2017 Cuma günü gerçekleşen Elbistan Gündem Haber Geleneksel 3. Yılın “EN”leri Ödül Törenine, mazeretleri ve yurt dışı seyahatleri nedeniyle katılamayan iş adamı, yönetim kurulu başkanı, girişimci ve sanatkârlarımız güzel ve anlamlı şölende bulunamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, makamda takdim edilen ödül dolayısıyla Elbistan Gündem Haber’e ve Kurucusu-İmtiyaz Sahibi Hasanaki’ye ince düşüncesinden dolayı teşekkür ettiler.

                ALTINŞİŞ RESTAURANT & KAFE Ltd. Şti. Adına İşletme Müdürü Alparslan Dere, duygularını, “25 yıl şirketimizde onur ve gurur verici bir şekilde hizmet sunmanın mutluluğunu Hasanaki ve Elbistan Gündem Haber sayesinde bir kez daha yaşadım. Ödüle layık görülmek şirketimiz ve beni tüm kadrolarımızla mutlu etti” sözleriyle dile getirdi.

               GİRİŞİMCİ-İŞ ADAMI Elbistan Huzur Emniyet ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Eren’de, “Pek alışık olmadığım ama oldukça mutlu olduğum bir güzelliği bizlere yaşatan Elbistan Gündem Haber ve Hasanaki’ye teşekkür ederim. Başarıların ve güzelliklerin karşılık görmesi beni mutlu etti” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

               MAR İNŞAAT A.Ş. ve AFM Akaryakıt İnşaat Hayvancılık Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sungur ise değerlendirmesinde, “İş dünyasında hep Elbistan’ımız ve saygın insanlarımıza iyi hizmetlere vermeyi amaçladık. Başarılarımızın aynası olan ve bu güzellikleri yansıtan Hasanaki’ye ve Elbistan Gündem Haber’e şahsım ve şirketimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

               KÜÇÜKLER OCAKBAŞI Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Usta-Şef Şenol Küçük’te makamında gerçekleşen ödül sunumunda, “Beklemediğimiz tatlı ve güzel bir olayın içinde olmak bizleri onurlandırdı. Bu güzel ve anlamlı ödülü Ağabeyim, ustam Yönetim Kurulu Başkanımız Kadir Küçük ve diğer kardeşlerim ile tüm kadromuz adına kabul ediyorum. Teşekkürler Hasanaki, teşekkürler Elbistan Gündem Haber" sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

               CANPAŞ Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Canpolat, ummadığı ama büyük mutluluk yaşadığını ifade ederek, “Yoğun iş temposu dolayısıyla ödül törenine katılamamanın üzüntüsünü yaşıyordum. Ancak Hasanaki yine ince düşünerek ödülümüzü bizlere kamalarımızda teslim etme nezaketinde bulundu. Hasanaki’ye ve Elbistan Gündem Haber’e teşekkür ediyor, medya dünyasındaki başarılarının devamını temenni ediyorum” dedi.

                  ELBİSTAN EL-UN VE YEM FABRİKASI Genel Sorumlusu Muharrem Dedeler’de “Sayın Bakanımız Mahir Ünal Beyi Elbistan ziyareti için karşılamaya gitmiştim. Bu nedenle törende yer alamadım. Geçerli olduğuna inandığım mazeretimi makul karşılayan ve ödül törenini bizlere makamlarımızda yaşatma güzelliğini sunan Gazeteci Hasanaki’ye teşekkür ediyorum. Şirketimiz adına bu onuru yaşatanlara içtenlikle şükranlarımı sunuyorum” sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

               GİRİŞİMCİ-İŞ ADAMI Haki Pekdemir’de 33 yıllık deneyim ve tecrübe ile iş dünyasında Elbistan ve bölge halkına hizmet sunduklarını,  başarı çıtasını her yıl artırarak yükselmeye devam edeceklerini ifade ederek, “Elbistan Gündem Haber ve Hasanaki’ye teşekkür ediyorum. Bizleri onure etti, gururlandırdı. Elde edilen güzel değerlerin ve başarıların karşılığını görmenin mutluluğunu yaşadık. Beklemediğim ama mutlu olduğum güzellikler için Gazeteci Hasanaki’ye ve Elbistan Gündem Haber’e tekrar teşekkür ediyor, yerel medyanın yüz akı olmalarını içtenlikle tebrik ediyorum” dedi.