Maraşta Haber
Maraşta Haber

Gazeteci Babadan Oğluna Acı ve Zor Manşet “GÜLE GÜLE CARLOS!”

              Elbistan Yerel ve Ulusal Medyada yaklaşık 35 yıldır gazetecilik yapan, Elbistan Gündem Haber Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Gazeteci-Yazar Hasanaki, zamansız ve elim bir kaza sonrası 19 yaşında kaybettiği oğlu Serkan Temel’i son yolculuğuna uğurlarken mesleğinin en zor ve en acılı manşeti atmak zorunda kaldı: “GÜLE GÜLE CARLOS!”                 […]

Gazeteci Babadan Oğluna Acı ve Zor Manşet “GÜLE GÜLE CARLOS!”

02 Mart 2017 - 20:42A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

              Elbistan Yerel ve Ulusal Medyada yaklaşık 35 yıldır gazetecilik yapan, Elbistan Gündem Haber Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Gazeteci-Yazar Hasanaki, zamansız ve elim bir kaza sonrası 19 yaşında kaybettiği oğlu Serkan Temel’i son yolculuğuna uğurlarken mesleğinin en zor ve en acılı manşeti atmak zorunda kaldı: “GÜLE GÜLE CARLOS!”

                Elbistan ve bölgesinin saygın ve sevilen simalarından olan Gazeteci-Yazar Hasanaki, oğlunu gözyaşları arasında uğurlarken, mesleğinin acı cilvesi gereği bu yaşanan olayı gazetecine manşetten taşıdı. 9 Şubat 2017 Perşembe günü akşam saatlerinde geçirdiği elim kaza sonrasında hayata gözlerini kapatan oğlu Serkan Temel için Ulu Camide kılınan cenaze namazında yer alan acılı baba, helallik verilmesinin ve cenaze namazının kılınmasının ardından yanında getirdiği Fenerbahçe Formasını oğlunun tabutuna bırakarak, “Güle güle oğlum. Güle güle Carlos, giymeye doyamadığın formanı bak sana getirdim. Hatıranı sana emanet ediyorum. Bizler seni çok sevdik. Allah’ta günahlarını affetsin, seni sevsin. Biz senden razıydık, Allah’ta senden razı olsun” sözleri ile yaşadığı acıyı dışa vurdu.

                11 Şubat 2017 Cumartesi günü öğle namazına müteakip Ulu Camide kılınan cenaze namazına, Elbistan Belediye Başkanı Av. Durmuş Küçük, sendika, oda, dernek ve vakıf yöneticileri, iş adamları, genç yaşta hayata veda eden Serkan Temel’in can arkadaşları ile yüzlerce vatandaş katıldı.

                Cenaze namazının ardından Fenerbahçe forması ile omuzlarda taşına cenaze Gariplik mezarlığına götürüldü. Duygu selinin yaşandığı ve gözyaşlarının hakim olduğu son yolculukta, genç yaşta ailesini, yakınlarını, dostlarını ve can arkadaşlarını yalnız bırakan Serkan Temel için dualar okundu.

                Genç ve acı ölüm karşısında gözyaşlarına boğulan baba Hasanaki, oğlunu toprağa vermesinin ardından, doyamadan veda etmek zorunda kaldığı oğlu Serkan için duygularını şu sözlerle ifade etti:

                “Allah verdi Allah aldı. Ötesi yok. Dünyada sayılı günleri bu kadarmış. Ancak genç yaşta toprağa verdiğim oğluma doyamamış olmanın acısını yaşıyorum. Allah günahlarını affetsin. Bizler ondan razıydık, Allah’ta kendisinden razı olsun. Giymeye doyamadığı Fenerbahçe formasını çok severdi. Onu ömür boyu saklayacağım. Kokusunun sindiği bu emaneti saklayarak teselli bulmaya çalışacağım.”

                Cenazenin toprağa verilmesinin ardından kurulan taziye çadırında, başsağlığı dileklerini kabul eden Gazeteci Hasanaki, gösterilen, sıcak, samimi ve duygusal paylaşımlar içinde herkese teşekkür etti. Hasanaki, yoğun katılımın gerçekleştiği taziye günleri için, “Üst düzey idare emirlerimize, sendika, dernek, vakıf, oda temsilcilerine, iş adamlarımıza, esnaflarımıza, gönül dostlarımıza acılarımızı paylaştıkları için gönüler dolusu teşekkür ediyorum. Maddi ve manevi paylaşımlarla acımıza ortak olan herkese teşekkür ediyorum. Acıların paylaşarak vesile olmasına katkı sağlayan, dualarını esirgemeyen, her yanımızda olan, telefonla ve mesajla bizlere destek sağlayan Elbistan halkına ve dostlarımıza minnettarız. Allah herkesten razı olsun. Allah acıları eş ve dostların dua ve tesellisinden mahrum bırakmasın” sözleri ile anlamlı değerlendirmede bulundu.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Eticar ile pratik lüks araç kiralama Eticar ile pratik lüks araç kiralama

Modern yaşantıda artık teknoloji ile birlikte yaşantımız içerisinde birbirinden farklı pek çok yeni kolaylık ve avantaj yaşamın her ala...

Kervansaray Kahve Afşin’de Tanıtım Standı açtı. Kervansaray Kahve Afşin’de Tanıtım Stand...

Elbistan yolu üzerinde bulunan Kervansaray Restaurant ile özdeşleşen Elbistan Kervansaray Kahve  Afşin ilçesinde stand açtı.  Kervansar...

Nissan’dan Nisan Ayına Özel Kampanya Nissan’dan Nisan Ayına Özel Kampan...

Nissan, Nisan ayı boyunca Juke ve Qashqai modellerine özel fırsatlar sunuyor. Baharı Nissan modelleri ile karşılamak isteyenler için kr...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ