TV 8 ekranlarının vazgeçilmez programı İşte Benim Stilim 3. sezonu merakla beklenirken yarışmacılar arasından ilk günden dikkat çeken isimlerden biri de Sima Şerafettinova oldu ! İşte Benim Stilim 3. sezon yarışmacısı Sima Şerafettinova kimdir? Sima Şerafettinova nereli? Sima Şerafettinova kaç yaşında? Sima Şerafettinova resimleri ve daha fazlası MarastaHaber.com’da !

Azerbaycanlı ve 17 yaşında. Türkiye’de yaşıyor. Bilgisayar Mühendisliği okuyor. Süslü giyinmeyi sevdiğini söylüyor. İşte Benim Stilim yarışmasına 2015 de katılan Sima Şerafetinova Azerbeycan’dan yarışmaya katılıyor. 17 yaşında olan Sima Şerafetinova ailesinin izniyle yarışmaya katılmış. ‘Çakma barbi’ lakabı takılan Sima Şerafettinova Azerbaycanlı.  Sima’nın anlattığına göre babası Azerbaycan’da önemli bir işadamı ve bir holding sahibi… 15 yaşında Azerbaycan’da babasından gizli olarak 13 yaşında fotomodellik yapmış. 15 yaşında da babasından izinsiz olarak bu kez de güzellik yarışmasına katılmış. Tek çocuk olan Sima ailenin şımarak kızı olarak görülüyor.  Azerbaycan ‘da ünlü olduğunu söyleyen Sima Şerafetinova 2014 Best Model Of Azerbaycan birincisi olduğunu söyledi.

İŞTE BENİM STİLİM YENİ YARIŞMACILARI KİMLER ?

İşte Benim Stilim finalinde yeni yarışmacılar da ilk kez kameralar önüne çıktı. Yeni yarışmacılar arasında bol bol yabancı yer alıyor. Diyarbakır ‘dan gelen güzel yarışmacı da öne çıkan isimlerden biri oldu. İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacıları: Elçin Kayadibi Şenel, Ezgi Ünal, Ceren Gündüz, Mihriban Akgül, Tümay Tali, Didem Ezgi Akın, Sima Şerafetoniya, Şilan Makal, Neda Poursaeid, Duygu Barazi, Sinem Umaş, Büşra Eyen Siral.