Bahadır Tatlıöz Geleneksel Ağustos Fuarı’nı Şenlendirdi

Bahadır Tatlıöz Geleneksel Ağustos Fuarı’nı Şenlendirdi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı’nda sevilen şarkıcı Bahadır Tatlıöz konser verdi.

Kahramanmaraş'ın geçmişinde önemli bir yeri olan ve uzun bir aradan sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nce tekrar vatandaşlarla buluşturulan Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, muhteşem bir konserle devam etti.

Ünlü şarkıcı Bahadır Tatlıöz, geniş repertuarı ve etkileyici sahne performansı ile müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

KAFUM Fuar Alanındaki konserde Tatlıöz, sevilen şarkılarının yanı sıra son albümünden de parçalar seslendirdi. Yaklaşık 1 buçuk saat süren konserde enerjisiyle izleyicileri coşturan Bahadır Tatlıöz, müzikseverlerden yoğun alkış aldı. Konser alanını tıklım tıklım dolduran vatandaşlar da sevilen sanatçının Takvim, Uzun Lafın Kısası, Net ve Ben de Özledim gibi hit parçalarına hep bir ağızdan eşlik ederek geceye renk kattı. Katılımcılar, Tatlıöz’ün birbirinden güzel şarkılarıyla eğlenirken, fuar alanı da adeta festival havasına büründü.

“Kahramanmaraş’ta Olmak Mutluluk Verici”

Kahramanmaraş’ta olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Tatlıöz, “Öncelikle bugün Kahramanmaraş’ta olmak benim için ayrı bir anlam taşıyor. 6 Şubat’ta hep birlikte büyük bir sınavdan geçtik. Başta Kahramanmaraş ve çevre iller olmak üzere tüm ülkece büyük acılar yaşadık. Gördüğüm kadarıyla toparlanma süreci çok muhteşem gidiyor. Buna bizzat şahit olmak beni çok duygulandırdı. Bugün Kahramanmaraşlı kardeşlerimizle buluşarak onlara moral ve motivasyon vermeye çalışacağız. Bugün burada olmak benim için ayrı bir mutluluk” dedi.