"NİCE 100 LERE CUMHURİYET"

"NİCE 100 LERE CUMHURİYET"
29 Ekim, bir doğuşun, bir devrimin, kısacası bir mucizenin yıldönümüdür. 29 EkimÖmrünü halkının istiklaline, bağımsızlığına ve özgürlüğüne adamış bir neslin, canı ve kanı pahasına kazanıp bizlere bıraktığı...

29 Ekim, bir doğuşun, bir devrimin, kısacası bir mucizenin yıldönümüdür. 29 Ekim

Ömrünü halkının istiklaline, bağımsızlığına ve özgürlüğüne adamış bir neslin, canı ve kanı pahasına kazanıp bizlere bıraktığı en değerli mirastır.

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz Kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz diyerek bize cumhuriyetin nasıl yükseltileceğini ve ileri dek payidar olması gerektiğinin ufkunu çizen Atamızın ve bu mücadelede emek veren ,bedel ödeyen hiç birimizi tanımadan hepimiz adına kendinden geçen, Vatan,Bayrak ve mukeddesatı uğruna hicbir fedakarliktan vazgecmeyen Yüce ecdadımıza hangi kelimelerle teşekkür etsek az diye düşünüyorum.

Geçmişinde Dumlupınardan Sakaryaya, İzmir dağlarından, Kıbrıs’ın Beşparmak Dağları' kadar Anadolu’muzun karış karış tüm topraklarında şehitlerimizin al kanları bulunan vatanımızın mukaddesiyetini bilen,Cumhuriyetimize hayat veren ruhun damarlarımdaki asil kandan geldiğini bilerek yetişen bir neslin ,Cumhuriyeti yüz değil Binlerce asra taşınmasını temenni eder,

İstiklal Harbimizi zafere taşıyan başta Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarına sonsuz minnetlerimi sunarım."Yaşasın Cumhuriyet"

Cengiz Alpaslan Tüylü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.