Besteci, Söz yazarı ve yorumcu Kaya Kamil Kaya Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile McDonalds’ın ortak düzenlediği organizasyonda, hem çalıp, hem söyleyerek hayranlarına unutulmaz dakikalar yaşattı.

Sesi, yorumu ve besteleriyle yıldızı parlayan genç yetenek Kaya Kamil Kaya, memleketi Kahramanmaraş’ta sevenleriyle buluştu. Kahramanmaraş’ın yanı sıra tüm bölgenin sadece alışveriş değil yaşam ve eğlence merkezi Piazza’da  McDonalds ortak etkinliğinde konser veren sanatçı, hemşehrileriyle hasret giderdi.

Yaklaşık iki yıldır üzerinde titizlikle çalıştığı, söz ve besteleri kendisine ait ‘Bir Gün Anlarsın” isimli albüm çalışmasıyla çıkış yapan Kaya Kamil Kaya, hem çalıp, hem söylediği birbirinden güzel eserlerle Piazza ziyaretçilerine unutulmaz bir gün yaşattı.

Hayranlarının birlikte fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştığı Kaya Kamil Kaya,  bir sanatçı için en büyük ödülün alkışlanmak olduğunu  belirterek, ”Bu sevgi ve ilgiyle daha çok güzel çalışmalara imza atacağıma inanıyorum. Tüm sevenlerime ve bu organizasyonla beni  hemşehrilerimle buluşturan Piazza ve Mcdonalds yetkililerine teşekkür ederim” dedi.