Geleneksel 18.Dolunay Şiir Şöleni’ni Kaçırmayın

Geleneksel 18.Dolunay Şiir Şöleni’ni Kaçırmayın
Şiirin Beyaz Kartalı diye bilinen  Şair Bahaettin Karakoç tarafından Kahramanmaraş’ta 1986 yılında çıkarılmaya başlanan ve 37 sayı çıkarılan “Dolunay Dergisi” adına, ilki 1987 yılında gerçekleştirilen ve 16 yıl...

Şiirin Beyaz Kartalı diye bilinen  Şair Bahaettin Karakoç tarafından Kahramanmaraş’ta 1986 yılında çıkarılmaya başlanan ve 37 sayı çıkarılan “Dolunay Dergisi” adına, ilki 1987 yılında gerçekleştirilen ve 16 yıl düzenli yapılan Geleneksel   ” Dolunay Şiir Şöleni”nin 17.si 08 Haziran 2013 Cumartesi günü bu y Kahramanmaraş Belediyesinin katkılarıyla Necip Fazıl Kısakürek Kültür Sitesinde yapılmıştı.

Bu sene 18. si yapılacak olan Dolunay Şiir Şöleni Kahramanmaraş Belediyesi Sponsorluğunda 28 Kasım Cumartesi günü Sabancı Kültür Merkezi salonunda gerçekleşecek ve Anadolu’nun dört bir yanında ve Azerbaycan’da  yaşayan şairlerin ve şiirseverlerin katılımıyla yapılacak.

 Şair Bahaettin Karakoç ve Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Fatih Erkoç şair ve şiirsever konuklarına ev sahipliği yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.