Aksesuar bayan giyimde bir parça oluşturmaktan çok kadınlar için bir tutkudur. Her kıyafet için ayrı renk ve modellerde aksesuar seçmek başlı başına bir zevktir.

Tesettür giyimde aksesuar seçerken günlük beğenilerden çok aksesuarın kullanışlı olması ve çok fazla sayıda kıyafetle kombinlenmesi özelliğine dikkat edin. Bu sayede hem aksesuarınızı uzun süre severek kullanırsınız hem de ekonomi yapmış olursunuz.
Spor bir kıyafetle beraber kullanacağınız aksesuarınızı metal malzemeden tercih edebilirsiniz. Son dönemin trendleri bakır ve gold renkleri. Bu renklerdeki aksesuarlar sayesinde trendleri de takip etmiş olursunuz.

Tesettür Elbise ya da bluz yakanız açıksa mutlaka bir kolye tercih etmelisiniz. Aksi halde yarım kalmışlık hissi uyandırırsınız. Çok fazla aksesuarı aynı anda tercih etmekten sakının. Gün içinde seçtiğiniz kıyafet kombininizle uyumlu bir kolye ve saat şıklığınızı tamamlamaya yardımcı olacaktır. Ya da yine kıyafetinizle uyumlu bir çift küpe ve zarif bir bileklik yeterli olacaktır. Bununla beraber birkaç bilekliği aynı anda kullanmak hoş bir görüntü oluşturur. Tabi birbiriyle uyumlu olmak koşuluyla.

Tesettür elbise modeliniz yakası işli ya da boncukluysa kolye ve küpeden uzak durun. Özellikle sallantılı küpelerden ve kocaman kolyelerden. Mutlaka küpe tercih etmeliyim derseniz o zaman sadece tek taş şeklinde ve küçük pırıltılardan tercih edin.
Yazın kullanacağınız aksesuarlardan biri mutlaka saat ya da bileklik olsun. Saat seçiminde kıyafetinize göre tercih yapın. Örneğin klasik bir kıyafet seçtiyseniz metal, bronz ya da gold saatler şıklığınızı tamamlamaya yardımcı olurken spor bir kıyafetinizi deri kayışlı bir saatle tamamlayın.

Tüm bu aksesurları ve tesettür giyime dair tüm yenilikleri, tesettür giyimde modanın öncüsü olan ve “Çok çeşit çok moda” mottosuyla yola çıkan Modanisa’da bulabilirsiniz. En güzel akesuar, eşarp kıyafet kombinelerini klasik, modern ve elegant tüm ürünlerini ve profesyonel bir ekip tarafından hazırlanan kıyafet kombinelerini sizlere sunan Modanisakoşulsuz müşteri mutluluğu ilkesiyle çalışmaya devam ediyor.
495 TL üstü alışverişlerinizde ücretsiz kargo, ürünün 24 saat içinde kargoya verilmesi, yurtdışı kargo gönderimi, kredi kartına taksit, kapıda ödeme gibi üstün hizmet anlayışıyla sadece Türkiye’de değil tüm dünyada muhafazakar giyimin öncüsü olmaya devam ediyor.

Tüm dünyada 2 milyon kadına ulaşan Modanisa, 2015 tesettür giyimine dair her şeyi bulabileceğiniz en güvenilir adresiniz.