Değerli şair ve fikir adamı Abdurrahim Karakoç’un vefatının birinci yıl dönümü anısına hazırlanan “Beste Beste Türkü Türkü Abdurrahim Karakoç”  özel bir konserle TRT Müzik Kanalında anıldı.

Bu özel konser 4 Haziran 2013 Çarşamba akşamı Nurettin Topçu Kültür Merkezinden saat 21.00 de, TRT Müzik’ten canlı olarak yayınlandı. Unutulmaz şair Abdurrahim Karakoç’un şiirlerinin ve bestelenmiş eserlerini ünlü sanatçıların yorumladığı, Hicran Yeşil’in hazırladığı, Bedirhan Gökçe’nin sunuculuğunu yaptığı program, Orhan Hakalmaz’dan ünlü “Mihriban” türküsüyle başladı. Bedirhan Gökçe, Karakoç’un “İsyanlı Sükut” şiirini okudu. Hasan Sağındık’ın söylediği “Ben Hep seni düşünürüm”, Azerin “Sevgi Yetmiyor”, Esat Kabakl’nın “Gel Gayrı”, Gündoğar’ın ”Unutursun Mihriban’ım” ve ayrıca şairin “Sultanım” ve “Beste Beste” isimli eserleri sanatçılar tarafından birlikte yorumlandı.

Programda şairin ağabeyi Bahaettin Karakoç, oğlu Enderhan Karakoç ve Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu Karakoç’un edebi kişiliği ile düşüncelerini ifade edip hatıralarını anlattılar.

Bedirhan Gökçe program süresince Karakoç’un farklı şiirlerinin yanı sıra ağabeyi şair Bahaettin Karakoç’un “Sebebi Sensin” şiirini de seslendirdi.