Bir dizi ziyaretler ve toplantılar için Elbistan’a gelen Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Alb. Coşkun Doğan, Elbistan’ı kuşbakışı seyretti. 2010 yılında Elbistan’a ilk defa olarak Kur. Bnb. olarak Süleyman Bilir’in atamasında katkısı bulunan Alb. Coşkun, görevi üstlenen Elbistan Garnizon Komutanı Kur. Bnb. İbrahim Yazıcı ile birlikte Elbistan’ı değerlendirdi.

Elbistan’ın önemli bir konuma sahip olduğunu ifade eden Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Alb. Coşkun Doğan, Elbistan’a ve Pınarbaşı’na övgüler yağdırarak, Elbistan’ın il düzeyinde bir merkez olduğunu dile getirdi.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Alb. Coşkun Doğan, Elbistan Garnizon Komutanı Kur. Bnb. İbrahim Yazıcı ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret ve görüşmelerin anısı Elbistan Gündem Haber objektifine takıldı.

Elbistan’ı ve Pınarbaşı’nı kuşbakışı seyreden ve güzellik karşısında etkilenen Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Alb. Doğan, sonbahar güzellilerini Pınarbaşı Kale Restaurattan izledi. Günün anısını hatıra pozu ile sonlandırdı. Elbistan’a da övgüler yağdıran Alb. Doğan, başarılı çalışmalarla Elbistan ve bölge insanına hizmet verebilmek için özverili çabalar sarf edildiğini belirtti.

Sade, samimi ve mütevazı yapısı ile dikkat çeken Alb. Doğan, üst düzey askeri yönetici görüntüsünün yanı sıra vatandaş haliyle de dikkat çekti.