“Vatan Size Minnettar”

“Vatan Size Minnettar”
Elbistan Ülkü Ocaklarının Anlamlı Organizesinde Ortak Duygu:“Vatan Size Minnettar"              Elbistan Ülkü Ocakları, anlamlı bir organize gerçekleştirerek, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez...

Elbistan Ülkü Ocaklarının Anlamlı Organizesinde Ortak Duygu:“Vatan Size Minnettar"

              Elbistan Ülkü Ocakları, anlamlı bir organize gerçekleştirerek, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğü için mücadele ederken hayatlarını kaybeden tüm şehitleri kabirlerine ziyarette bulundu ve şükran, minnet ve dualarla yâd etti. Ülkücü gençlik ayrıca dava şehitlerini de mezarları başında anarak, minnettarlıklarını ifade ettiler.

                Elbistan Ülkü Ocakları tarafından gerçekleşen anlamlı organizeye; Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı İbrahim Çil, MHP Kahramanmaraş Eski Yönetim Kurulu Üyesi Sermet Yıldız ve onlarca ülkücü genç katıldı. Programda kabir ziyaretleri yapılırken, okunan dualarla vatansever şehitler rahmet ve şükranla bir kez daha anıldı.

                Ziyaretlerin ilk durağında Ülkücü Şehit Hasan Hüseyin Akbaş, Çatova’da (Maraba) kabri başında anıldı. Dua ve şükranla anıldı. Programın devamında ise Elbistan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ziyaret edildi. Elbistan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı İlyas Kebeli ve yönetim kurulu tarafından karşılanan heyet ve gençler dualarla tüm şehitlerimizi rahmetle andılar.

                Ziyareti değerlendiren Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğü için mücadele eden ve hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla bir kez daha anıyoruz. Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasında hayatlarını kaybeden vatansever şehitlerimize minnettarız. Dualarımız onlarla. Vatan için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan tüm gazilerimize de saygılarımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetlerine sadık kalarak sahip çıktık ve çıkmaya devam edeceğiz. Vatan toprakları kutsaldır. Bizlere emanet edilen bu kutsal toprakları sonuna kadar koruyacağız” şeklinde duygularını ifade etti.

                Elbistan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı İlyas Kebeli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, vatan için verilen her mücadelenin yanında yer aldıklarını ve her zamanda yer almaya devam edeceklerini belirterek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti için verilen mücadelede hayatını kaybeden şehitlere rahmet, gazilere ise şükranlarını dile getirdi. Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç’a, MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir’e, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı İbrahim Çil’e ve ülkücü gençlere duygu, düşünce ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.

                Şehitlere minnet ve şükran kabir ziyaretlerinin devamında ise Hocazade ve Gariplik Mezarlıklarında vatan için şehit olanlar kabirleri başında ziyaret edildi. Bir süre önce Diyarbakır Sur’da terör örgütü ile verilen mücadelede şehit olan Adem Aktaş ile dava şehitleri Türkdağlı Kardeşler kabirleri başında saygı, şükran ve dualarla anıldı. Program sonrasında Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, tüm katılımcılara ve ülkücü gençliğe teşekkür etti.

Vatan Size Minnettar 3 copy