Elbistan Ülkü Ocakları Derneği, Mevlid Kandili dolayısıyla gerçekleştirdikleri organize ile yaklaşık 2 bin kişiye kandil tatlısı ikram etti. Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, Mevlid Kandilinin İslam Dünyası için çok anlamlı ve önemli bir kutsal gün olduğunu ifade ederek, “Bu kutsal güne Elbistan Ülkü Ocakları ve Ülkücü Gençler olarak manie katkıda bulunmak istedik ve kandil tatlısı ile güzel değerlere ortak olmayı arzu ettik” dedi.

Elbistan’ın tarihi Çarşı Atik Camii önünde gerçekleştirilen anlamlı organize büyük ilgi gördü ve takdirle karşılandı. Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, Ülkücü Gençlik ve Ülkü Ocakları olarak İslam âleminin en anlamlı ve önemli gününe katkı sağlamanın, manevi değerleri paylaşmanın önemine dikkat çekerek, organize ile manevi güzellikler yaşadıklarını kaydetti. Emeği geçen Ülkücü Gençlere ve organizeye ilgi gösteren vatandaşlara içtenlikle teşekkür etti. Mevlid Kandili manevi değerlerinin yaşamın her döneminde inanların üzerinde olmasını temenni etti.

Çarşı Atik Camii önünde kurulan tezgâhta hazırlanan, kızartılan ve ikram edilen tatlı, vatandaşların büyük ilgisi, memnuniyeti ve takdiri ile karşılandı. Vatandaşlar Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç’a ve Ülkücü Gençler ile emeği geçenlere teşekkür etti.