Elbistan Ülkü Ocakları Derneği düzenledikleri anlamlı organize ile 1980’li yıllarda uğradıkları saldırı sonucu hayatına kaybeden ülkücü şehitleri mezarları başında dua, saygı ve şükranla bir kez daha andılar. Elbistan’a bağlı Çatova (Maraba) köyü mezarlığında gerçekleştirilen anma törenine çok sayıda ülkücü katıldı.

Elbistan Ülkü Ocakları tarafından yapılan organize ile 1978 yılında hayatını kaybeden ülkücü Bedri Aktaş ile 1980 yılında bir saldırı sonucu hayatını kaybeden ülkücü Hasan Hüseyin Akbaş doğum yeri olan Çatova köyünde anıldılar.

Anlamlı organizeye Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, MHP İlçe Başkanı Ali Demir, ülkücü şehitlerin cezaevi arkadaşları Ahmet Kolutek, İsmet Çalışır, Ahmet Bağcı, Eyüp Gürbüzer ve çok sayıda MHP’li ile Ülkücü Gençlik katıldı. Ülkücü şehitlerin kabri başında yapılan törende şehit ülkücü Hasan Hüseyin Akbaş’ın hayattaki kardeşleri Aslan Akbaş ve Fehmi Akbaş’ta yer aldı. Bu duygusal anma töreni çerçevesinde şehitlerden Hasan Hüseyin Akbaş’ın Annesi Ayşe Akbaş evinde ziyaret edildi.

Anma töreninde dualarla ve saygıyla gerçekleştirilen anma töreninde katılımcılara yönelik konuşma yapan Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Türk Milletinin bölünmez bütünlüğü için verilen kutsal mücadelede hayatlarını kaybeden ülkücü şehitleri asla unutmayacaklarını ifade ederek gidilen onurlu yolda vatan aşkı için devraldıkları bayrağı layıkıyla taşıyacaklarını dile getirdi.