Türkoğlu’nda Ramazan Bayramı dolayısıyla Öğretmenevi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Türkoğlu’nda Ramazan Bayramı dolayısıyla Öğretmenevi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Kaymakam Tuncay Akkoyun, törendeki konuşmasında, kardeşlik, birlik ve beraberliğin artmasına vesile olan Ramazan Bayramı’nı hep beraber idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kardeşliğe, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu ifade eden Akkoyun, şunları kaydetti:

“Bizler bu ülkenin birer ferdi olarak her zaman çözüm yolunda, gayret içerisinde olmalıyız. Yaptığımız işlerde bilinçli hareket edip, ülkemize katkı sağlamaya çalışmalıyız. Bu vesileyle buradan terör örgütlerinin hain saldırılarında şehit olan askerlerimizin ve depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bizler bir araya geldiğimiz müddetçe nifak tohumu ekmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.”

Kaymakam Akkoyun, Suriyelilerin kaldığı pansiyonları, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği’ni ziyaret ederek buradakilerle bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine Mhp Milletvekili Mesut Dedeoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Ahmet Ziya Çelik, Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, Kılılı Belde Belediye Başkanı Mehmet Bezirci, Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları, temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Muhabir: İzzet Mazı

Yayıncı: Sevil Çelik – Kahramanmaraş