Maraşta Haber
Maraşta Haber

“Türkiye’nin CHP İktidarına İhtiyacı Var”

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Av. İnan Kesen: “Türkiye’nin CHP İktidarına İhtiyacı Var”                 Elbistan ve bölgesinin başarılı ve saygın avukatlarından İnan Kesen, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday adaylığı için yaptığı müracaat ve partililerle buluşmasında oldukça iddialı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Av. İnan Kesen yaptığı açıklamalarda, “Türkiye’yi bu olumsuz tabloyla buluşturan […]

“Türkiye’nin CHP İktidarına İhtiyacı Var”

27 Ocak 2015 - 19:26A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Av. İnan Kesen: “Türkiye’nin CHP İktidarına İhtiyacı Var”

                Elbistan ve bölgesinin başarılı ve saygın avukatlarından İnan Kesen, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday adaylığı için yaptığı müracaat ve partililerle buluşmasında oldukça iddialı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Av. İnan Kesen yaptığı açıklamalarda, “Türkiye’yi bu olumsuz tabloyla buluşturan iktidar partisine dur deme gücümüz vardır. Bu gücü 2015 seçimlerinde ortaya hep birlikte koyacağız. Haziran 2015 CHP’nin iktidar olduğu sevgi barış ve kardeşliğin tohumlarının ekildiği tarih olacaktır” dedi.

                Yoğun katılımın ve ilginin gösterildiği aday adaylığı müracaatında ve kamuoyu açıklamalarında partililere ilk konuşmayı yapan CHP Elbistan İlçe Başkanı Naci Göçmen, “Bir her aday adayı arkadaşımıza aynı mesafedeyiz. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

                CHP Elbistan Gençlik Kolları Eski Başkanı Umut Kuyumcu’nun Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı görevini yürüttüğü toplantıda, partililere hitaben etkili ve iddialı bir konuşma gerçekleştiren CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Av. İnan Kesen şunları söyledi:

                “Bu onurlu mücadelemizde bizlerle birlikte olduğunuz için öncelikle hepinize teşekkür ederim. Bugün burada Cumhuriyet Halk Partisi’nin halk iktidarını kurma yolunda ki mücadelesinin bir neferi olma yolunda ilk adımımızı atarak milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum. Öncelikle sizlere kendimi tanıtmak istiyorum. Ben 27.12.1976 tarihinde Göksun ilçesi Kızılcıksuyu mezrasında doğdum. 8 kardeşiz, kardeşlerim arasında en küçüğü benim. İlkokul eğitimimi Kızılcıksuyu İlk Öğretim Okulunda birleştirilmiş bir sınıfta tamamladım. Orta ve Lise eğitimimi Göksun lisesinde bitirdim. 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Yaklaşık 13 yıldır Elbistan’da serbest avukatlık yapmaktayım, evliyim ve iki çocuğum var.

“ÇİFTÇİLİK YAPTIM KAZMA KÜREK SALLADIM ELLERİM NASIR GÖRDÜ”

                Çocukluğumdan mesleğime başladığım zamana kadar köy yaşamında zaman zaman çobanlık ve çiftçilik yaparak ailemle birlikte çalıştım tarlada kazma ile kürek ile fasulye ayçiçeği suladım, tırpanla yonca biçtim, patozda çalıştım buğday hasat ettim ellerim nasırlaştı, yazın sıcağında burnumun kanadığı zamanlar oldu. Dolayısıyla paranın gücünü değil emeğin gücünü savunan biriyim. Halkın içinde halkın sıkıntılarını paylaşan halktan biri olarak milletvekili aday adayı oluyorum. CHP gibi emekten ve emekçiden yana olan bir partide de milletvekilliği görevini halkın içinde olan halkın sevdiği ve seçtiği bir bireyin yürütmesi gerektiğine inanıyorum.

“GELECEĞE GÜVEN İÇİN CHP İKTİDARINA İHTİYAÇ VAR”

                Türkiye’de ki herkesin geleceğe daha güvenle bakması için CHP iktidarına ihtiyaç vardır. Türkiye’nin son 12 yıldır iyi yönetilmediği ve bu kötü gidişata dur demenin zamanı gelmiştir. Bugün ciddi bir yol ayrımına getirilen ülkemiz de halkımızı bir arada tutan değerlerin hepsi yavaş yavaş yozlaştırılmıştır. Cumhuriyetimizin ve toplumsal bütünlüğümüzün temel taşları bir bir yerinden oynatılmıştır. Ülkemiz 12 yılda hiç istemediğimiz karanlık bir tabloyla karşı karşıya bırakılmıştır. Türkiye’yi bu olumsuz tabloyla buluşturan iktidar partisine dur deme gücümüz vardır. Bu gücü 2015 seçimlerinde ortaya hep birlikte koyacağız. Haziran 2015 CHP’nin iktidar olduğu sevgi barış ve kardeşliğin tohumlarının ekildiği tarih olacaktır. CHP Haziran 2015’te insanımızın kanıyla canıyla ve büyük Atatürk’ün ilkeleri doğrusunda demokratik laik sosyal bir hukuk devleti olarak kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ni bastısından doğusuna kardeşliği yeniden egemen kılacaktır.

“CHP İKTİDARINDA AKLA VE BİLİME DAYALI ÇAĞDAŞ ANLAYIŞLA SORUNLAR ÇÖZÜLECEKTİR”

CHP iktidarında demokrasi özgürlük eşitlik değerlerin ülkenin her yanına yayılacak bilim ve akla dayalı çağdaş yönetim anlayışıyla sorunlarımız bir bir çözüme kavuşturulacaktır. Bizlere özletilen barış ve huzur tüm ülkemizi saracaktır. Memleketimizin hizmete demokrasiye adalete sosyal hukuk devletine olan hasreti son bulacaktır. Bu kavuşmayı savunacak olan CHP’dir. Yepyeni bir siyasi hareketin kapısını hep beraber aralayacağız, değişen dünya düzeninin Türkiye’ye Türkiye’nin de tek başına iktidar olmuş sosyal demokrat bir Cumhuriyet Halk Partisi’ne ihtiyaç vardır.

                Bu adaylık yarışında parti içi demokrasi ve katılımcılık ilkesinin hayata geçirilmesinin ülkemizde demokrasinin gelişmesi açısından çok önemli olduğu düşünüyorum. Bu nedenle en geniş katılımla tüm üyelerin katıldığı aktif pasif üye ayrımı yapmaksızın veya en azından tüm delegelerin katıldığı bir ön seçimle milletvekili adaylarının belirlenmesi gerektiğine inanıyorum. Tüm aday adayı arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.

“CHP’NİN ÇAĞDAŞ VE ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCESİNE LAYIK OLACAĞIM”

                Bu duygu ve düşüncelerle 2015 Haziranında yapılacak milletvekilliği seçimlerinde mensubu olmaktan onur duyduğum CHP’den aday adayı olduğumu açıklıyor öncelikle CHP’nin çağdaş laik Atatürkçü düşüncesine laik bir insan olacağıma söz veriyorum. Bu ülkenin tüm çocukları için yola çıktım gençliğimi ve dinamizmini kullanarak geleceğimizi kurtarmak adına bu yolda adayım.”

Türkiyenin CHP 2 copy

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Ak Parti Kahramanmaraş Yönettim Kurulu Üyeleri Belli Oldu Ak Parti Kahramanmaraş Yönettim Kurulu Ü...

Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Ahmet Özdemir’in, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı olmasıyla birlikte kimlerin yönetim kurulu ...

Başkan Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayramımız Kutlu Olsun” Başkan Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayr...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayramımız Kutlu Olsun” Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye B...

“Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur” “Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur”...

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç: “Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur”                 Seçim çalışmalarına memleketi ...

Göksunlular Bu Kez Oylarımız Öztunç’a dedi Göksunlular Bu Kez Oylarımız Öztunç’a de...

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç Göksun ilçesi programında Mahalleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ