Mehmet Akif ERSOY Ortaokulu öğrencilerinden Onur Atalay Antalya’da yapılan Yıldızlar Grokoromen Güreş stilinde 58 kg Türkiye şampiyonu olarak 1.lik kürsüsüne çıktı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Türkiye Şampiyonasında Afşin’in gururu olan sporcumuz mezun olduğu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunu unutmayarak şampiyona sonrası okulunu ziyarete geldi.

Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu Müdürü Ömer Köroğlu, ”Sporcumuzu kutluyorum, ülkemizi Avrupa şampiyonlarında temsil edecek okulumuzdan mezun olan öğrencimiz Onur Atalay’ın okulumuzu ziyaret etmesi bizi son derece mutlu etti. Okulumuz güreş branşında başarılı bir okul. Onur’un okulumuz güreş takımında bulunan güreşçi öğrencilerine moral ve motivasyon açısından örnek olmasını diliyorum. Okulumuz adına şampiyonumuza bundan sonraki güreş ve eğitim hayatında başarılar dilerim, fakat şampiyon olan sporcuların Afşin adına güreşmesini istiyoruz. Uluslar arası alanda birçok başarıya imza atmış olan milli sporcumuz Onur İstanbul Büyükşehir Belediye spor kulübünde güreş hayatını sürdürmektedir. Afşin de bulunduğu dönemlerde antrenörlüğünü yapan Sayın Yusuf Karakaya’yı da yürekten kutluyorum.” dedi.