Asfalt Döken İşçilere Kurban Kesti, Kavurma Yapıp İkram Etti

                Ekinözü’nde yapılan köy yolları ve mahallere asfalt çalışmaları sırasında yaşanan ilginç bir olay hafızalara tatlı ve anlamlı bir anı olarak kazındı. Köylerinin yollarına asfalt çalışmasının sevincini kurban keserek ve daha sonra çalışanlara kavurma ikram ederek örnek bir teşekküre imza atan Yusuf Söğüt isimli vatandaş Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ve işçilerin takdirini kazandı.

                Kahramanmaraş ilçeleri içinde hizmet alımı bakımından büyük bir şans yakalayan Ekinözü’nde çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Hava koşullarının da olumlu olması çalışmalara katkı sağlarken özellikle sıcak asfalt dökümü hız kesmeden sürüyor.

                Ekinözü, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gücü ve nimetlerinden faydalanırken, hizmet çalışmaları sırasında yaşanan bir olay adeta belleklere anlamlı bir anı olarak kazındı. Köylerinin yollarına asfalt çalışmasının sevincini kurban keserek ve daha sonra çalışanlara kavurma ikram ederek örnek bir teşekküre imza atan Yusuf Söğüt isimli vatandaş Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ve işçilerin takdirini kazandı.

                Hizmet sevincini büyük bir mutlulukla yaşayan Yusuf Söğüt, asfalt çalışmaları için kurban kesti. Bununla da yetinmeyen Söğüt, kestiği kurbandan kendine düşen payı kavurma yaparak işçilere elleriyle ikram etti. Evinin bahçesinde işçileri ağırlayan ve unutulmaz bir jeste bulunan Yusuf Söğüt’te teşekkür eden Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, çalışmaları yerinde görmek için geldiği köy yolunda karşılaştığı anlamlı teşekkürün kendisini çok etkilediğini söyledi.

                Başkan Çeleğen, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a ve çalışma ekiplerine teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar sırasında memnuniyetini ve sevincini önce kurban keserek daha sonra kavurma yaparak evinin bahçesinde işçilere ikramda bulunan Yusuf Söğüt’e gönül dolusu teşekkür ediyorum. Bu anlamlı hareket hizmetin karşılığını vermek adına önemli bir hatıra olarak hafızalarda kalacaktır” sözleri ile memnuniyetini dile getirdi.