“Tek Yumruk Devletimizin Yanındayız”

“Tek Yumruk Devletimizin Yanındayız”
Türk Eğitim-Sen’den Zeytin Dalı Harekatı’na destek Türk Eğitim-Sen Elbistan Temsilciliği Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek amacıyla kapsamlı bir organize gerçekleştirdi.Anlamlı...

Türk Eğitim-Sen’den Zeytin Dalı Harekatı’na destek Türk Eğitim-Sen Elbistan Temsilciliği Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek amacıyla kapsamlı bir organize gerçekleştirdi.

Anlamlı organizeye; MHP İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkü Ocakları Başkanı Kubilay Ceylan, sendika üyeleri, eğitim çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Vatandaş ve esnaflara bayrak dağıtımın ardından yürüyüşle Elbistan Öğretmen Evinin önünde basın açıklaması yapan Türk Eğitim Sen Elbistan Temsilcisi Musa Demir şunları söyledi:

“Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak, Doğu Akdeniz'e ulaşmayı hedefleyen PKK terör kuşağını tamamen engellemek, Fırat Kalkanı Harekatının devamını sağlamak amacıyla, 20 Ocak 2018 Cumartesi günü Afrin'e Türk Silahlı Kuvvetleri Zeytin Dalı Harekatı adı altında terör örgütleri PKK-KCK-PYD-YPG ve DAEŞ'e karşı bir sınır operasyonu başlatmıştır.

Zeytin Dalı Harekatı'nda şu ana kadar; elde edilen bilgilere göre 31 askerimiz vatan toprağına düşerek şahadet şerbetini içmiştir. Şehit olmuştur. Biri ağır olmak üzere 143 ana kuzusu, vatan kahramanı yaralanmıştır. Şahadet şerbetini içerek şüheda kervanına katılan Mehmetçiklerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, aziz Türk Milletine baş sağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. ‘Ezan Dinmez, Bayrak İnmez’ diyerek şehadet şerbetini içen vatan evlatlarına minnettarız.

Bizlerin huzuru ve güvenliği için canlarını seve seve feda eden kahramanlara selam olsun. Bilinmelidir ki şehitlerimizi gönlümüzde yaşatacak ve onları ölümsüzleştireceğiz. Türk Ordusu Afrin'de terör örgütleriyle değil, haçlının başı ABD ile savaşmaktadır. ABD, terör örgütü PKK'yı kullanarak Suriye'nin kuzeyinde bir terör devleti kurmak istemektedir. Bu terör devleti engellenmezse, ülkemizin güvenliği tehdit altına girer. İşte bunun için Türk Ordusu Afrin'dedir. Bizler de tek yumruk olarak devletimizin ve ordumuzun yanındayız.

Yüce Allah Türk Ordusunu muzaffer kılsın. Türkiye Cumhuriyeti Devletini yüceltsin, ilelebet baki kılsın. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yapısal bütünlüğü ve üniter yapısının korunmasını kendisine temel misyon kabul eden Türk Eğitim-Sen olarak; bugün cephede olmasak da, hissiyat olarak Kahraman Türk Askerinin yanında olduğumuzu, gerekirse bu uğurda bizlerinde seve seve aziz vatana canımızı vereceğimizi hatırlatıyoruz. Her şeyi bir tarafa bırakarak, milli ve manevi bağlantılarımızın kaim ve daim olması gerektiği hassas bir dönemde olduğumuz unutulmamalıdır.

Şundan eminiz ki; Allah'ın izniyle biz bu oyunu bozacak, bu kuşatmayı yaracak, Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya, ensemizde boza pişirmeye, bizlere bedel ödetmeye çalışanlara hadlerini bildireceğiz. Hepimiz birer Mehmet'iz, birer askeriz, bütün hainlere yedi düvele yeteriz. Bir kaç çapulcuyu maşa olarak kullanan, Türk'e diz çöktüreceklerini sananlar, bilsinler ki her bir askerimizin sinesinde 80 milyon yürek atıyor.”