Afşin’de Mimar olarak görev yapan Ebubekir Tahiroğlu ile Nuray Selim’in düğün merasimi Dolunay Havuzbaşı Düğün Salonunda muhteşem bir organizasyonla yapıldı.

Düğün öncesi misafirleri kapıda İşadamı M.Sait Tahiroğlu ve İnşaat Mühendisi Habib Tahiroğlu karşıladı.

Düğün merasimine Adalet ve Kalkınma Partisi eski Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, İstanbul’dan Kahramanmaraş siyasetinin  duayenlerinden Akif Ercan, Ak Parti Eski İl Başkanı Mehmet Eken, Ankara’dan Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü Koruma Şube Müdürü İsmail Muttalipoğlu, Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Garnizon Komutanı Jand.Yüzbaşı Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Askerlik Şube Başkanı Hüseyin Orçun Ateş, Afşin Müftüsü Yakup Yıldırım, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Çelik, Afşin Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Keramettin Erdoğan, SP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Cuma Tahiroğlu, CHP Afşin Belediye Başkan Adayı Selçuk Gökdoğan, Kahramanmaraş Afşinliler Derneği Başkanı Hasan Kızılay, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, Maden İş Eski Genel Başkanı İsmail Aslan, Siyasi Parti Temsilcileri, Afşin, Elbistan, Göksun ve Kahramanmaraş’tan  İş, Sanat, Ekonomi, Spor, Basın  ve Siyaset dünyasının önde gelen isimleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Düğün açık havada yaklaşık 5 saat sürdü. Genç çift Düğüne iştirak edenleri masalarında tek tek ziyaret ederek Hoş Geldiniz dileklerinde bulundu.

http://www.marasatahaber.com olarak genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.