Wushu Kahramanmaraş İl Temsilciliği tarafından Özel Afşin Bilgi  Anadolu Sağlık Meslek Lisesine Wushu sporuna ve Teşekkür Belgesi verildi.rdiği destek dolayısı ile 

Özel Afşin Bilgi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi tarafından bir ilk gerçekleştirilerek Wushu Sporunun Beden Eğitimi derslerinde öğretilmesi kararlaştırıldı. Bu sebeple Okula Wushu Kahramanmaraş İl Temsilciliği tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Bu sabah gerçekleşen Teşekkür Belgesi takdimine Wushu Kahramanmaraş İl Temsilcisi Selçuk Kayapınar ve Basın Mensupları katıldı.

“Wushu sporuna vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı Şahsım ve Wushu Federasyonu adına teşekkür ederiz” ibaresinin yer aldığı Teşekkür Belgesini Wushu İl Temsilcisi Selçuk Kayapınar Özel Afşin Bilgi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Halis Öztürk’e takdim etti.

Programda konuşan Selçuk Kayapınar, Özel Afşin Bilgi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Halis Öztürk’ün Wushu Sporuna vermiş olduğu destekden dolayı Teşekkür Belgesi vermek üzere buradayız. Afşin de ilk kez bir Okulda Beden Eğitimi derslerinde Wushu eğitimi verilecek. Halis beyde aynı zamanda Wushu Federasyonuna bağlı Bölge hakemimizdir. Verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Belge takdimi sonrası Afşin Haber Merkezine konuşan Özel Afşin Bilgi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Halis Öztürk, Selçuk bey ilçemizin yetiştirdiği ender kişiliklerden bir tanesi. Wushu İl Temsilcisi ve Antrenör olarak kendisine müteşekkiriz. Ben Afşinimiz adına kendisine teşekkür etmek istiyorum. Selçuk hocamızın Wushu da yükseltmek istediği çıtayı en yükseğe taşımak için bizlerde destek vermeye devam edeceğiz dedi.