Halen hizmet vermekte olan Elbistan Hükümet Konağı alanında yapılması planlanan Nostaljik Mimarisi ve Modern Yapısı ile ön planda olan Yeni Elbistan Hükümet Konağı için ilk adım atıldı. Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Elbistan’a gelerek inşaatına başlanılan alanda incelemelerde bulundu ve Kaymakam Tuncay Akkoyun’dan bilgiler aldı. Yapılan denetleme, inceleme ve bilgilendirilmenin ardından değerlendirmelerde bulunan Vali Kocatepe, “Elbistan tarihi ve nostaljik bir yapıya kavuşacak” dedi.

                Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, beraberinde Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Alb. Coşkun Doğan ve Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar ile birlikte Elbistan’ı ve Kaymakam Tuncay Akkoyun’u ziyaret ederek, inşaatına bir süre önce başlanılan Elbistan Yeni Hükümet Konağı çalışmalarını yerinde inceledi.

                Elbistan Yeni Hükümet Konağının Elbistan için önemli bir yatırım ve kazanım olduğunu ifade eden Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, yerinde denetlemelerinin ardından yaptığı değerlendirmelerde ziyaret sebebi hakkında şu ifadelerde bulundu:

“Kahramanmaraş ilçeleri arasında genel durumları ele alıp değerlendirmelerde bulunuyoruz. 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde alınması gereken ve alınan önlemleri yerinde görmek istedik. Bunun içinde ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Bu durumlar hakkında görüşmeler gerçekleştirdik” dedi.

Vali Kocatepe, Elbistan Yeni Hükümet Konağı çalışmaları hakkında ise şu ifadelere yer verdi:

“Bilindiği gibi Elbistan’da hükümet konağı inşaatı başladı ve ilk adım atıldı. Son derece güzel ve modern bir projesi var. Tarihi, nostaljik mimari özellikleri olan bir yapı olacak. Elbistan Hükümet Konağının yatırım programına girmesinde emeği olan Grup Başkan Vekilimiz Sayın Mahir Ünal ve bölge milletvekillerine teşekkür ediyorum. Bu yatırımların ilimize kazandırılmasındaki destek ve emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum.”