“Muhtarlara Büyük Görevler Düşüyor”

“Muhtarlara Büyük Görevler Düşüyor”
Elbistan Ziraat Odası (EZO) Başkanlığı, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerin ardından Elbistan merkez ve tüm mahallerden seçilen 110 muhtar ile bir araya gelerek anlamlı bir birlikteliğe imza attılar. Pınarbaşı Kale Restaurant&Kafede...

Elbistan Ziraat Odası (EZO) Başkanlığı, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerin ardından Elbistan merkez ve tüm mahallerden seçilen 110 muhtar ile bir araya gelerek anlamlı bir birlikteliğe imza attılar. Pınarbaşı Kale Restaurant&Kafede gerçekleşen buluşmada muhtarlara hitaben bir konuşma yapan EZO Başkanı Mehmet Ali Bulut, “Tüm muhtarlarımıza hizmet adına büyük görevler düşüyor” dedi.

Güven tazeleyerek bir kez daha seçilen ayrıca ilk defa muhtarlık görevini üstlenen 110 mahalle muhtarı ile Pınarbaşı Kale Restaurant&Kafede bir araya gelen Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, bir anlamda tanışma ve kaynaşma özelliği taşıyan birliktelik gününde anlamlı görüntüler sergilendi.

Elbistan merkez, belde ve köylerin mahalleye dönüşmesi ile genel toplanda 110 mahalle muhtarına hitaben bir konuşma yapan EZO Başkanı Mehmet Ali Bulut, önemli mesajlar içeren aktarımlarda bulundu. Başkan Bulut konuşmasında şunları söyledi:

“Bildiğiniz gibi merkez, beldeler ve köylerimizle birlikte 110 tane muhtarımız vardı. Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olmasından dolayı bazı beldelerimiz de birer muhtarlığa düşürüldüğü için bu sene seçimlerde 92 tane muhtar adayı seçilmiştir. Ve bunların içinden 42 tane muhtarımız yeni seçildi. Bundan dolayı bizde hem yeni muhtarlarımız herkesle tanışsın, hem de kaynaşsınlar diye, hem de büyükşehir olmamızdan dolayı bu toplantıyı yapmaya karar verdik.

Hizmet aslında belediyelerimize ait ama ne kadar mahalle de olsak sonuçta hizmet vermemiz gereken yer oluyor. Keçemağara, Sevdilli ve Karasanuşağı gibi 60 km uzaklıktaki yerlerimize daha iyi bir hizmet edilmesi temennisin de bulunuyoruz. Şuan birçok muhtarlarımızın sıkıntıları olduğunu ben biliyorum. Su olsun beldelerde ki aksaklıklar biliyorum. Henüz büyükşehir yerine oturmadı. Aslında burada en büyük iş siz muhtarlara düşüyor. Artık Kaymakamlıklar da beklemek yerinde belediyeler de olacak ve belediye ile muhatap olacaksınız.

Yalnız şu sitemi de etmeden geçemeyeceğim. Bildiniz üzere muhtarlar derneği açtık. Bu derneğimizin çok faal olmasını temenni ediyoruz. Gerek maddi gerek manevi muhtarlar derneğimize destek verirseniz bunun sizlere çok artısının olacağını söyleyebilirim. Bir sıkıntı veya problem olduğun da toplu muhatap olarak dertlerimizi sıkıntılarımızı dile getirme açısından önemli olacağını düşünüyorum. Ve daha çabuk hızlı ve iyi hizmetlerin geleceğini düşünüyorum. Tüm muhtarlarımıza başarılar diliyorum.”

Mıuhtarlara Büyük Görevler 3 copy Muhatralara Büyük Görevler 2 copy