Maraşta Haber
Maraşta Haber

Muhtar Küçük ile Geçit Mahallesi Şantiyeye Döndü

              Uzun yıllar hizmet alımında adeta “Unutulan Köy” konumunda bulunan Geçit’e hizmet yağmaya başladı. Kadir Küçük’ün muhtar seçilmesinin ardından, Geçit, kendisine yakıştırılan olumsuzluklardan uzaklaşarak çalışmalar ile şantiyeye döndü.                 Aynı zamanda Küçükler Ocakbaşı Grup Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten ve hizmette görülen aksamaları gidermek amacıyla Geçit’te yapılan seçimlerde […]

Muhtar Küçük ile Geçit Mahallesi Şantiyeye Döndü

21 Mayıs 2021 - 6:06A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

              Uzun yıllar hizmet alımında adeta “Unutulan Köy” konumunda bulunan Geçit’e hizmet yağmaya başladı. Kadir Küçük’ün muhtar seçilmesinin ardından, Geçit, kendisine yakıştırılan olumsuzluklardan uzaklaşarak çalışmalar ile şantiyeye döndü.

                Aynı zamanda Küçükler Ocakbaşı Grup Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten ve hizmette görülen aksamaları gidermek amacıyla Geçit’te yapılan seçimlerde muhtar seçilen, başarılı iş adamı Kadir Küçük, doğduğu köye “Sihirli Değnek” gibi değdi.

                Göreve başlamasının ardından kendini hizmete adayan Muhtar Kadir Küçük, aktif ve girişimci kişiliği ile belediyeler ve ilgili devlet kurumları ile sıkı diyaloglar kurdu. İş takibi sonucunda “Hizmette Unutulan Köy” yakıştırması yapılan Geçit’in başlayan ve devam eden hizmetlerle çehresi değişmeye başladı. Hizmetlerin başlaması ile birlikte Geçit sakinlerinin ise yüzleri gülmeye başladı.

                Geçit’in köy içinde ve dışındaki yollarda başlayan çalışmalar ile ulaşımda büyük ilerlemeler kat edilirken, yollara döşenen binlerce metrekarelik parke taşı ile yollar çamurdan ve tozdan kurtuldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün Elbistan’da gerçekleştirdiği “Muhtarlarla İstişare Toplantısı” buluşmasında örnek dilekçe ile takdir edilen Muhtar Küçük, girişimciliğinin ve iş takibinin meyvelerini hizmet olarak toplamaya başladı.

                Şantiyeye dönen Geçit’te çalışmaların başında yer alan ve doğduğu köye verdiği hizmet sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşayan Kadir Küçük, başarılı iş adamlığına ek olarak başarılı bir hizmet adamı olduğunu da ortaya koydu. Yapılan çalışmalara ve gelen hizmetlere köy yollarına astığı teşekkür pankartları ile donatan Muhtar Küçük, Geçit halkına verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Başlayan ve gelen hizmetler ile devam eden çalışmaları değerlendiren Muhtar Küçük, sıcak ve samimi yaklaşımları ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür ederek şunları söyledi:

“Daha önce kasaba statüsünde bulunan Söğütlü, belediyelikten çıktıktan sonra adeta unutulmuş bir köy ve kenara bırakılmış bir belde haline geldi. Köyümüze hizmet gelmemesi Geçit sakinlerini derinden üzüntüye boğdu. Bu duruma sessiz kalmamak ve doğduğum köye hizmet ile ahde vefa sergilemek adına muhtarlık seçimlerine girerek kazandım. Verdiğim sözleri yerine getirmek için Elbistan Belediyesi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve tüm ilgili devlet kurumları ile diyaloğa geçtim.

Girişimler ve iş takibi sonucunda bir kenarda unutulmuş olan Geçit’e hizmet gelmesine vesile oldum. Çabalarımız sonucu Geçit Köyü adeta şantiyeye döndü. Gelen ve devam eden çalışmalar ile Geçit halkı büyük bir sevinç yaşıyor. Hizmetlerin gelmesinde ve unutulan köye el uzatılmasında büyük payı bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hayrettin Güngör’e şahsım ve Geçit halkı adına içtenlikle teşekkür ediyorum. Ayrıca kamelya ve diğer katkılarından dolayı Elbistan Belediye Başkanı Sayın Mehmet Gürbüz’e de teşekkür ediyorum. Geçit’i ‘Unutulan Köy’ yakıştırmasından kurtaran ve bir çivi çakılmasına vesile olan herkese ve tüm ilgili kurumlarımıza, emeği geçen tüm personele şükranlarımızı sunuyorum.”

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yapan ve güzel hizmetler yerine getiren, halkın sevdiği Erol Üstü sevenlerini ...

“Gençler Kürsüde” Projesinin Türkoğlu ilçe Finali Yapıldı “Gençler Kürsüde” Projesinin...

Fikir Atölyesi Düşünce Derneği ve Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen Gençler Kürsüde projesinin Türkoğl...

Elbistanlılar Kahramanmaraş’ta Birliktelik Sergilediler Elbistanlılar Kahramanmaraş’ta Bir...

Elbistanlılar, Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Kahramanmaraş Necip Fazıl Kültür Merkezinde düzenlediği ̶...

Doğumda çocuğunu kaybeden acılı baba’dan sitem Doğumda çocuğunu kaybeden acılı baba’dan...

Afşin Devlet Hastanesinde doğmak üzere olan çocuğu vefat eden Kemal Aydın, Devlet Hastanesi Yönetimi başta olmak üzere, Siyasi Parti Te...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı Muhtar Ali Engizek Kollar...

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi sonucunda Kahramanmaraş...

Kahramanmaraş’ta “Oyun Yoluyla Öğrenme Eğitimleri” gerçekleştirildı. Kahramanmaraş’ta &#...

Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Pr...

Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ