Malatya Büyükşehir Belediyesi Afşin Belediyesine 1 adet Ağaç Sökme Makinası,60 adet Muhtelif dikime hazır ağaç,60 Adet Bank ve 60 Adet Çöp Kovası hediye etti.

Malzemelerin teslim töreninde Basın Mensuplarına tanıtım yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.

Malatya Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta iken 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde Afşin belediye Başkanı seçilen ve görevine başlayan Mehmet Fatih Güven bugün Makine Parkında bir Basın Toplantısı düzenleyerek Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Afşin Belediyesine hediye edilen Malzemelerin tanıtımını yaptı.

Toplantıda Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 adet Ağaç Sökme Makinası,60 adet Muhtelif dikime hazır ağaç,60 Adet Bank ve 60 Adet Çöp Kovası hediye edildiğini belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Afşin’de birçok yerde yağ varilleri Çöp kovası olarak kullanılmaktaydı. Okullarımızın kullanılmak üzere Banklarının eksikliğini görmekteydik. Şu ana kadarki tespitlerimiz de en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerden birisi de yetişmiş ağaçlardı. Birde Afşin’de hiç olmayan bir araç Ağaç sökme makinası. Daha önce Belediye Başkan yardımcısı olarak görev yaptığım Malatya Belediyesi tarafından ilçemize kullanılmak üzere hibe edildi. Ben huzurlarınızda Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır bey’e teşekkür ediyorum. Ayrıca Malatya Büyükşehir Belediyesinin Teknik destekleri de devam etmekte.Hem Mühendislik olarak hem proje olarak.Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız bu tür destek ve yardımların devam edeceğini söyledi.Hatta Teknik arkadaşlarımızı Afşin Belediyesine destek sağlamak üzere görevlendirdi.Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin ve Malatya Büyükşehir Belediyesinin teknik,maddi ve manevi yardım ve destekleri ile Afşin’deki sorunların çözümü noktasındaki bütün engelleri tek tek  aşacağız” dedi.

Başkan Mehmet Fatih Güven Basın Toplantısının ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hibe edilen araç ve malzemeleri teslim aldı.

>>>Haber :Halil Demir-Fotoğraf: Sıtkı Gönen-Görüntü: Cuma Ayar/Afşin Haber Merkezi