Magandalar muradınıza erdiniz mi?

Magandalar muradınıza erdiniz mi?
Uğurlama Kana Bulandı!Kurşun Adres Sormadı!Elbistan’da düğün ve askeri uğurlamalarda töre(!), gelenek(!) ve şeref(!) adına gerçekleşen silahla ateş edilmesi ne yazık ki bir cana mal oldu. Karaelbistan Kasabasında asker uğurlamasında...

Uğurlama Kana Bulandı!

Kurşun Adres Sormadı!

Elbistan’da düğün ve askeri uğurlamalarda töre(!), gelenek(!) ve şeref(!) adına gerçekleşen silahla ateş edilmesi ne yazık ki bir cana mal oldu. Karaelbistan Kasabasında asker uğurlamasında tabancadan çıkan kurşun adres sormadı ve 5 yaşındaki küçük bir çocuğun hayatına mal oldu.

Elbistan’da başlayan askere uğurlama töreni 5 yaşındaki küçük bir çocuğun hayatına mal oldu. Karaelbistan Kasabasında gerçekleşen asker uğurlamasında tabancayla ateş edilmesi sonucu silahtan çıkan kurşun adres sormadı ve 5 yaşındaki Efsanur Şahin’e isabet etti. Göğsünden aldığı kurşunla ağır yaralanan talihsiz çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Acı olayın meydana gelmesinin ardından bölgede sıkı ve kapsamlı bir araştırma yapan Elbistan Jandarma Komutanlığı ekipleri, olay ile ilgili bir kişiyi gözaltına aldı. Yapılan soruşturma ve ifade almanın ardından küçük kızın ölümüne sebebiyet veren zanlı 26 yaşındaki M. Ş. işlediği suçu itiraf etti. Mahkemeye sevk edilen zanlı tutuklanarak Elbistan Kapalı E Tipi Ceza ve Tevkif Evine gönderildi.

Serseri kurşunuyla hayatının baharını bile göremeden korkunç ve cinayet gibi bir kazaya kurban giden Efsanur Şahin ailesi ve yakınlarının gözyaşları arasında Karaelbistan Kasabasında toprağa verildi. 5 Yaşındaki talihsiz çocuğun annesi Tuğba Şahin ve babası Murat Şahin, minik kızlarını kara toprağa verirken sinir krizleri geçirdi. Acılı aileyi yakınları teselli etmekte zorlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.