Elbistan'da Kutlamaya Bağış Güzelliği

Elbistan'da Kutlamaya Bağış Güzelliği
Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğünde tüm birimlerde görev yapan personel, Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş yıldönümüne yakışan değerde bir güzellik yansıtarak, Türk Kızılay’ına kan bağışında bulundular. Türk...

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğünde tüm birimlerde görev yapan personel, Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş yıldönümüne yakışan değerde bir güzellik yansıtarak, Türk Kızılay’ına kan bağışında bulundular. Türk Kızılay Derneği Kahramanmaraş Şubesi ve Emniyet Müdürlüğü ile ortak gerçekleşen anlamlı organizede vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası kutlamaları Elbistan’da çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Türk Kızılay Derneği Kahramanmaraş Şubesi ile Emniyet Müdürlüğü ortaklaşa organize edile kan bağışı kampanyasına Elbistan Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polisler yoğun ilgi gösterdi.

Elbistan’da 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle düzenlenen geleneksel Kızılay’a kan bağışı kampanyası İbrahim Karaoğlanoğlu Meydanı’nda kurulan kan bağışı standında yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli rütbeli personel başta olmak üzere birçok teşkilat mensubu kan bağışında bulundu. Türk Kızılayı Kahramanmaraş Şubesi yetkilileri, katkı ve kan bağışlarından dolayı Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol ve tüm idari yetkililer ile personele teşekkür ederek, 169. kuruluş yıldönümlerini kutladılar.