Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Göksun Meslek Yüksekokulu öğrencileri, kardeş okul olarak seçtikleri Kınıkkoz İlkokulu öğrencilerine kırtasiye, kitap ve giyim yardımında bulundu.

Bankacılık ve Sigortacılık bölümü öğrencilerinin kendi aralarında toplamış oldukları paralar ile alınan yardım malzemeleri, Müdür Yrd. Öğr. Gör. Fatih Kıraç ve Öğr. Gör. Erhan Akardeniz eşliğinde Göksun’a bağlı 35 km mesafede bir dağ köyü olan Kınıkkoz köyü öğrencilerine ulaştırıldı. Öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği bütün kırtasiye malzemeleri, hikaye kitapları, mont, kazak, çorap bot vb. giyim malzemeleri ile birlikte okulun ihtiyaç duyduğu kırtasiye malzemeleri temin edilerek öğrencilere ve okul müdürü H. İbrahim Algan’a teslim edildi.

Ayrıca Kınıkkoz ilkokulu öğrencileri ile birlikte yüksekokul öğrencilerimiz tarafından okul bahçesinin yeşillendirilmesi ve günün hatırasına fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi. Yardım malzemesi götüren öğrencilerimize köydeki vatandaşlarımız çeşitli ikramlarda bulunarak ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.