Elbistan Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Mükremin Yinanç, Genel Sekreter Mustafa Keleşoğlu ve Kent Konseyi Üyesi Agâh Sabri Yinanç İstanbul’da faaliyetlerde bulunan Kahramanmaraş ve ilçelerinin dernek başkanları ve iş adamları ile bir araya geldi.

Yapılan ziyaretler ve görüşmeler hakkında değerlendirmelerde bulunan Elbistan Belediyesi Kent konseyi Başkanı Mükremin Yinanç, şunları söyledi:

“İstanbul’da gerçekleşen büyük ve anlamlı buluşmaya;  Elbistan Mükrimin Halil Yinanç Aile Vakfı (ELMÜHAY) ev sahipliği yaptı.  MARAŞ-DER, AFŞİN-DER, GÖKSUN-DER, ANDIRIN-DER, Kahramanmaraş Okutma Der, PAZARCIK-DER, Kent MARAŞ-DER, TÜRKOĞLU-DER, Aklaya Oğlu-Der, Küçük Tatlar ve Büyük Tatlar ile Elbistan-Der olmak üzere birçok dernek katıldı.

Bu toplantı memleketimiz için çok verimli geçti. Elbistan dışında yaşayan Elbistan Sevdalısı hemşerilerimiz ile iç içe diyaloglar gerçekleşti, görüşmelerde bulunuldu. Ayrıca birçok hemşerimiz ve iş adamları ile bire bir görüşme gerçekleştirdik. İstanbul’da yaşayan İş Adamı ve Arçelik Servisi Mustafa Can ve Oğlu Feyzullah Can ile olumlu görüşmeler yaptık.

Bu güzel, kapsamlı ve anlamlı görüşmelerin sağlanmasında ulaşım desteğini Elbistan Belediye Başkanımız Sayın Av. Durmuş Küçük Beye, ELMÜHAY’a, dernekler ve desteğini esirgemeyen iş adamlarımıza çok teşekkür ediyor. Şükranlarımı sunuyorum.”