Komşular Yaşama Koştu!

Komşular Yaşama Koştu!
Evinde tek başına yaşayan 80 yaşındaki komşularının 1 gün dışarı çıkmamasından şüphelenen komşular, yaşlı kadını evine giderek durumunu öğrenmek istedi. Kapıyı çalan komşular karşılık görmeyince merdiven dayayarak...

Evinde tek başına yaşayan 80 yaşındaki komşularının 1 gün dışarı çıkmamasından şüphelenen komşular, yaşlı kadını evine giderek durumunu öğrenmek istedi. Kapıyı çalan komşular karşılık görmeyince merdiven dayayarak pencereden baktılar ve yaşlı kadını soba başında yerde yatarken gördüler. Öldüğü düşüncesiyle gözyaşlarına boğuldular.

İlginç olay Elbistan’ın Güneşli Mahallesi Şair Ferahi Sokakta yaşandı. Mahallede tek başına yaşayan ve herkes tarafında sevilen ve sayılan 80 yaşındaki Gazel Batmaz’ın 1 gün dışarı çıkmamasından ve görünmemesinden şüphelenen kapı ve mahalle komşuları durumu ve yaşlı kadını merak ederek kapısını çaldılar. Kerpiç ve çift katlı evin üst katında yaşayan Gazel Batmaz’ın kapıyı açmamasından ve çağrılara cevap vermemesi üzerine komşular 155 Polis İmdattan ve İtfaiye müdürlüğünden yardım istediler.

Olay yerine gelen polis merdiven dayayarak evin penceresinden içeri baktı ve kadının soba başında, kucağında odunlarla yerde hareketsiz yattığını gördü. 155 Acil Servisten ekipler olay yerine çağrıldı. Bu arada polis1 gündür açılmayan kapıyı acil müdahale gerekir düşüncesiyle kırarak içeri girdi. Çok soğuk günlerin yaşandığı Elbistan’da sobayı yakmak isterken düşen talihsiz kadının nabzının attığını tespit ettiler.

112 Acil Servis ekipleri ve olay yerine anında müdahale eden polislerin yardımı ile Gazel Batmaz ambulansla Elbistan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tek başına kerpiç evde yaşayan ve çok sevdikleri komşularını yaşadığını öğrenen mahalle sakinlerinin önce üzülerek döktükleri gözyaşları sonradan sevinç gözyaşlarına döndü. Bu ilginç olayda çok sevilmenin, sayılmanın ve sahip çıkılmanın bir insanın hayatını kurtarabileceği gerçeği ortaya çıkmış oldu.

Kom+şular 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.