AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, son günlerde AK Parti ve Fethullah Gülen Cemaati arasında yaşanan gerginlikleri ve yaşanan olayları değerlendirerek, “Allah rızası olan yerde ne korku, ne kaygı nede umutsuzluk olur. Bizler asla boyun eğmedik ve asla boyun eğmeyeceğiz” dedi.

 

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, AK Parti ile Fethullah Gülen Cemaati arasında yaşanan gerginliğe facebook sayfasından yayınladığı değerlendirmede ilginç ve çarpıcı yorumlarda bulundu. Başkan Kısaca genel anlamda yaptığı değerlendirmelerde şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemiz ve partimiz üzerine plan kuranlar şunu bilmelidir ki AK Parti camiası hem ülkesini hem partisini hem de necip milletini karşılıksız sevmiş, Allah rızası için hizmet etmiş ve etmeye de devam edecektir. Allah rızası olan yerde ne korku ne kaygı nede umutsuzluk olur. Bizler asla boyun eğmedik ve asla boyun eğmeyeceğiz.

 

Liderimiz, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın komutanlığında bu necip millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu yolda çalışırken çamur atanlar iftira edenler ve bizleri yıpratmak için çeşitli yollara başvuranlar elbet olacaktır. Ama şunu asla unutmasınlar ki bu aziz millet bu yüce millet defalarca sandıkta bunun cevabını verdi ve sandıklar tekrar ortaya konulduğu zaman bizim ne korkacak nede hesabını veremeyeceğimiz bir icraatımız olmadığını görecek ve sandıklarda boylarının ölçüsü millet nezdinde alınacaktır. Partili arkadaşlarıma da bu süreçte hassas olmaları, insanlarla kırıcı tartışmalara girmemelerini hassaten rica ediyorum. Her şey Türkiye için her şey şehrimiz için