34 Bin Öğrenci Karne Aldığı Programlara Katılan Elbistan Kaymakamı Akkoyun:

“ÇOCUKLARINIZA ANLAYIŞLA YAKLAŞIN”     

2013–2014 Eğitim Öğretim Dönemi soma erdi. Ertuğrul Gazi İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Kaymakam Tuncay Akkoyun, acısıyla tatlısıyla bir dönemin daha noktalandığını ifade ederek velilere seslendi: “Kötü karnenin zayıf notun telafisi vardır ama olumsuz davranışların telafisi olmayabilir. Çocuklarınıza sevgi ve anlayışla yaklaşın.”

Kaymakam Tuncay Akkoyun, Adli Yargı Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Koçal, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt ve Şube Müdürü Fevzi Günalmış’ın katıldığı programa ev sahibi olarak Okul Müdürü Yusuf Yıldırım ve Okul Aile Birliği Başkanı Zeynep Cinpolat ev sahipliği yaptı.

Çiçeklerle karşılan ve öğrencilerin karnelerini dağıtan Kaymakam Tuncay Akkoyun velilerinde sevinçlerine ortak olarak yaptığı döne sonu değerlendirmesinde özellikle velilere yönelik açıklamalarda bulunarak, karne notları ve sınıf geçme durumları ne olursa olsun çocuklara mutlaka olumlu yönde yaklaşılması gerektiğini ifade etti. Akkoyun, yaptığı değerlendirmelerde,

“Acısıyla tatlısıyla bir dönem daha geride kaldı. Karnesi iyi olanlar ve sınıf geçenler mutluluk içinde olurken bu sevinci yaşayamayanlarda olabilir. Kötü karnenin ve zayıf notların telafisi vardır ama zayıf dolu karne ve sınıfta kalmanın karşılığı olarak çocuklara olumsuz yaklaşmanın telafisi olmayabilir. Her şartlarda çocuklar bizim her şeyimizdir. 2013-2014 Eğitim Öğretim Döneminde tüm öğrencilerimize, velilerimizce, milli eğitim camiamıza emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ederim, iyilik, sağlık ve mutluluklar içinde herkese güzel tatiller dilerim” dedi.

Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt’ta, bin 815 idareci ve öğretmenle birlikte bir dönemi daha geride bıraktıklarını ifade ederek, eğitim gören 34 bin 25 öğrenciye karne dağıttıklarını söyledi. Bu dönemde emeklerini esirgemeyen tüm milli eğitim camiasına teşekkür ederek, nice başarılı eğitim dönemleri temennisinde bulundu.

Ertuğrul Gazi İlkokulunda gerçekleşen karne dağıtım töreninde Kaymakam Akkoyun ve ilçe protokolü öğrencilere karnelerini dağıtarak sevinçlere ortak oldular ve bu sevinci velilerle ve öğretmenlerle birlikte yaşadılar.